This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Anneke van der Heide : veel leesplezier.
DUURZAAMHEID l INNOVATIE
Sociaal en duurzaam ondernemen

Sociale ondernemingen laten zien dat ondernemen echt wel anders kan. Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De maatschappelijke missie staat bij hen voorop (impact first!).

Net als gewone bedrijven leveren
sociale ondernemingen producten of diensten. Maar geld verdienen is geen hoofddoel, het is vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken.

TECHNIEK l SMART INDUSTRY
Bij Blue Engineering hebben we een droom

Blue Engineering heeft een droom! Streven naar een betere wereld op basis van techniek! Vanuit onze 4 disciplines Mechanical -, Software -, Electrical – en Natural Science Engineering lossen wij vanuit een multidisciplinaire aanpak onze klantvraagstukken op van idee tot realisatie.

Heeft u binnen uw organisatie specifieke uitdagingen of nieuwe ideeën welke u graag zou willen ontwikkelen? Maar heeft u niet de engineerings know-how of capaciteiten om dat voor elkaar te krijgen? Dat is dan precies waar Blue Engineering haar klanten mee kan helpen en ondersteunen!

PERSONEEL l ORGANISATIE
Extra waardering voor je medewerkers? Zo doe je dat!

We zitten midden in de coronacrisis en deze crisis treft vrijwel elk bedrijf. Of je nu een zorgorganisatie runt, een café of een accountantskantoor; ieder bedrijf heeft er op zijn eigen manier last van. Je medewerkers moeten misschien veel harder en meer werken dan voorheen.

Misschien moeten ze thuis werken, wat altijd een grote uitdaging is. Of is er bijvoorbeeld helemaal geen werk meer en moeten ze zichzelf zien te vermaken in quarantaine? Er is altijd een reden om in deze tijd wat extra waardering te uiten naar je medewerkers.

Werken tijdens de coronacrisis: Hier moet je als werkgever rekening mee houden

Iedereen ondervindt de gevolgen van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder in te dammen. De horeca is dicht en ook kappers, nagelstudio’s en schoonheidssalons moeten sluiten. Ook sportverenigingen en -scholen, sauna’s en speelhallen moesten hun deuren sluiten.

Kantoren in principe niet, en voor veel bedrijven die op kantoor werken, kan het werk ook gewoon doorgaan. Maar wat zijn daar de regels en hoe gaat u daar als werkgever mee om?
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745234
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven