This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer het laatste nieuws uit de regio voor je samengesteld.

Deze keer met onder andere:
  • vergaderlocatie in de regio
  • psychologische veiligheid in teams

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel lees plezier,

Anneke van der Heide
Vergaderlocaties
Unieke vergaderlocaties omringd door natuur

Frisse lucht zorgt voor frisse ideeën. Juist nu is vergaderen in een natuurlijke omgeving een verademing. De ruimte en mogelijkheid tot een break in de buitenlucht maken het mogelijk om ook in deze tijd ontspannen en verantwoord samen te komen buiten kantoor.
Maastricht: The good life capital of Europe

Waar u ook naar op zoek bent, de beste meeting mogelijkheden, een heerlijk diner,  een sportieve activiteit of heerlijk genieten van Bourgondisch Maastricht, neem alvast een kijkje wat wij in Hotel van der Valk "Mestreech" u allemaal te bieden hebben!
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Psychologische veiligheid in teams vergroten

Het coronatijdperk zorgt momenteel voor veel onzekerheden en heeft grote impact op het gevoel aan psychologische veiligheid. Langdurige onzekerheid leidt tot minder arbeidsvreugde en heeft impact op de prestaties van een team. Het is dus goed om aandacht te besteden aan deze psychologische veiligheid.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl   l   06 27006797
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven