This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Credion
Credion regio Zwolle breidt uit

Per 6 januari 2020 is Jaco Vervat toegetreden als partner bij Credion Regio Zwolle. Samen met Reinier Massaar zullen zij ondernemers in de regio adviseren en begeleiden bij verschillende zakelijke financieringsvraagstukken.

Om nóg meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies heeft Jaco Vervat zich als partner aangesloten bij Credion Regio Zwolle.
Arboned
Regel uw basiscontract bij de Arbodienst

Wist je dat je als je werknemers in dienst hebt (al is het maar één), verplichtingen vanuit de Arbowet hebt? Eén daarvan is het in bezit zijn van een basiscontract. Wat dat is en hoe je het regelt leggen we hier uit.

Volgens de wetgever zijn werkgevers, werknemers en arbodienstverleners gebaat bij duidelijke afspraken rondom (het voorkomen van) ziekteverzuim. Daarom zijn een aantal basisregels opgesteld, die moeten terugkomen in het basiscontract. En dat is niet zo spannend als het lijkt. Een basiscontract regel je gemakkelijk en snel, op een moment dat het jou uitkomt.
Goede voornemens
Ondernemer, wat zijn je voornemens?

De meeste ondernemers doen wat ze leuk vinden. En er is immers niets beters dan je geld verdienen met iets waar je enthousiast van wordt. Wat wel op de loer ligt is dat ook dat een sleur wordt. Je kunt het voorkomen! Hoe? Door te innoveren, te leren en te netwerken. En uiteraard door aan je gezondheid te denken.
Internet of Things
Zakelijke toepassingen voor Internet of Things

Internet of Things kwam omstreeks 2002 voor het eerst nadrukkelijk in beeld met de komst van apparaten die met elkaar verbonden waren met als doel samen een meerwaarde te kunnen leveren. Ondertussen is Internet of Things, ook wel afgekort als IoT, niet meer weg te denken binnen de zakelijke markt. Toch zijn veel ondernemers niet goed bekend met de zakelijke toepassingen die met IoT mogelijk zijn.
De eerste indruk
Hoe maak je een goede indruk op klanten?

Waarschijnlijk krijg je als bedrijf meermaals per week klanten of potentiële klanten over de vloer. Omdat je natuurlijk wel wil dat ze je product of dienst (blijven) afnemen, is het belangrijk om een vlekkeloze indruk achter te laten. Het is nou eenmaal een gegeven dat we liever zaken doen met mensen met wie we een goede band hebben. Die band hoeft niet altijd jarenlang zorgvuldig zijn opgebouwd. Na een minuut kun je al een band met iemand hebben, maar daarvoor is de eerste indruk cruciaal. In dit artikel leggen we je uit hoe je een goede eerste indruk maakt!
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier