This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Personeel en Organisatie
SD Worx en Pointlogic HR bundelen de krachten.

HR-dienstenverlener SD Worx heeft Pointlogic HR overgenomen, een belangrijke leverancier van innovatieve software voor reward & management solutions. Het bedrijf bedient meer dan een derde van de Nederlandse beroepsbevolking.

Pointlogic HR zal binnen SD Worx zelfstandig blijven opereren vanuit de thuisbasis in Rotterdam. De continuïteit voor medewerkers en klanten is verzekerd.


Pointlogic HR is voornamelijk actief in Nederland en België. Met de overname zal SD Worx de toepassingen van Pointlogic HR ook in andere Europese landen kunnen aanbieden.

Digitalisering en Robotisering
Meerderheid werknemers denkt dat technologie hun werkervaring verbetert.

De meerderheid van de Nederlandse werknemers (52%) denkt dat werkgevers AI en andere technologie gaan benutten om de werkervaring te verbeteren. Slechts 19% van deze werknemers is bezorgd dat technologie, zoals AI en robotica, hun functie gaat overnemen.

Deze positieve kijk op de impact van technologie komt naar voren in het Future of Work-rapport van Ricoh. Dit onderzoek gaat na in hoeverre technologie, samenwerking en duurzaamheid voorop moeten staan voor een succesvolle toekomst voor bedrijven.
Rondetafelgesprekken
Op 9 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek 'Hoe positioneer ik mijn bedrijf' in Zeeland.

Klanten hebben veel keus. Maar hoe zorg je ervoor dat ze voor jouw bedrijf kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar je voor staat.

Je merk is het kader van je online marketing, en daarbinnen zorg je voor de content die daarbij past. De vraag die je moet beantwoorden is daarom: hoe bepaal je dat kader? Daarvoor moet je weten wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat.

Op 14 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek 'Mijn documentenstroom in de cloud. Dat is toch niet veilig!' in de business room van Simac in het PSV Stadion.

Wilt u altijd en overal inzicht hebben in uw financiële situatie? Slimmer inkopen door facturen te matchen met inkoop en levering? Facturen matchen met contracten? En kiest u voor cloud of houdt u graag zelf controle en kiest u liever voor een on-premise installatie?

Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen.


Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.