This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Hét Ondernemersbelang zal je gedurende deze periode twee keer per week op de hoogte houden van de laatste updates en het laatste nieuws omtrent het coronavirus en MKB-bedrijven. Op deze manier ben je volledig up-to-date.Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier.
Smile lanceert Corona Tool voor managers

De corona uitbraak grijpt ons allemaal aan en brengt gelukkig ook het beste in ons naar boven. Kijk naar de mooie initiatieven die er zijn ontstaan om de zorg, vrijwilligers en werkend Nederland een hart onder de riem te steken! Echt hartverwarmend! Ook Smile als specialist in online software voor grip op risico’s voelde zich geroepen om in deze heftige tijd iets te doen voor organisaties via een tool met online checklists die managers helpen om grip te krijgen op de impact, risico’s en maatregelen rondom corona.

Gratis webinar 'Het coronavirus en werk'

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige, surrealistische tijd. Het raakt ons allemaal. Om werkgevers zo goed mogelijk hierbij te adviseren, organiseert ArboNed op dinsdag 24 maart aanstaande om 17.00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar behandelen we de meest prangende vragen over het coronavirus in relatie tot werk.

Enorme vraag naar kredietrapporten

Online webshop voor Kredietrapporten: www.kredietrapportaanvragen.nl ziet haar omzet met maar liefst 300% stijgen. Ondernemers maken zich vanwege de coronacrisis enorme zorgen om de kredietwaardigheid van hun eigen bedrijf en die van hun klanten. Dit maakt dat ondernemers massaal kredietrapporten bestellen. Omdat het gehele proces geautomatiseerd is kan Kredietrapportaanvragen.nl de vraag goed aan.

COVID-19 Helpdesk De Haan Advocaten en Notarissen

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich over Nederland en de wereld. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor onze samenleving. De Haan Advocaten en Notarissen beseft dat de huidige situatie ondernemers hard raakt. Daarom is er door De Haan een speciale COVID-19 Helpdesk ingericht. De helpdesk kan u als ondernemer informeren en adviseren bij juridische vragen en issues met betrekking tot het virus.

MASTERCLASSES
Masterclass Bedrijfsovername

Heeft u plannen voor een bedrijfsovername? Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat veelal meerdere jaren in beslag neemt. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.

Masterclass Presenteren voor de camera - Videotraining

Video is een krachtig middel om je verhaal over te brengen. Bewegende beelden
kunnen je helpen om als autoriteit over te komen. Je kunt er veel emotie, argumentatie en overtuiging in kwijt. Of het nu gaat om een eigen videoproductie of een tv-interview, de kijker is gebaat bij een boeiend verhaal. Hoe kun je jouw verhaal het beste overbrengen op camera? Dusdanig dat het zowel voor de journalist als de kijker interessant is? Leer het in Mediapark Hilversum!

Masterclass Bedrijfsovername Cash & Grow

Het leeuwendeel van de opgebouwde waarde in je onderneming verzilveren en vervolgens je onderneming versneld laten doorgroeien met behulp van ervaren ondernemers aan je zijde.  Dit is mogelijk met het Cash & Grow verkoopproces en vele ondernemers gingen u voor. De Cash & Grow is een specifieke vorm van bedrijfsovername waarbij u tot wel 80% van de opgebouwde waarde in uw onderneming alvast kunt veiligstellen, terwijl u blijft ondernemen.
Masterclass Storytelling

Hoe bouw je een strategisch ijzersterk verhaal waarmee je de aandacht van je publiek en pers krijgt? Het geheim van een succesvolle presentatie, pitch of interview zit aan de achterkant: de structuur van je verhaal. Verhalen worden beter begrepen, langer onthouden en vaker doorverteld. Een verhaal wint het van een opsomming van argumenten of van kale feiten. Een succesvol merkverhaal is opgebouwd uit verschillende elementen. Het verhaal moet goed opgebouwd zijn, geloofwaardig zijn en de juiste gevoelens oproepen.

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven