This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Met deze keer o.a. de volgende artikelen:
  • Juridisch platform met vaste prijzen
  • Digital Marketing Estafette
  • Uitwerking pensioenakkoord

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
DIGITAL MARKETING
Digital Marketing Estafette

Digital marketing is constant in ontwikkeling. Let je een moment niet op dan ziet de wereld er opeens heel anders uit. Update je digital & marketing kennis tijdens Digital Marketing Estafette.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Juridisch platform met vaste prijzen

Iedere ondernemer kent het: juridische procedures zijn onduidelijk en duur en je problemen worden niet opgelost. Dit nieuwe platform wil dat veranderen met juridische producten: maatwerkoplossingen voor vaste prijzen.
ECONOMIE
EM Visie – Weg naar herstel van covid-19-schok blijft hobbelig in 2021

De economische vooruitzichten worden gedomineerd door de covid-19-pandemie, die de wereldeconomie in het eerste halfjaar van 2020 in een diepe recessie dompelde. De weg naar normalisatie en herstel is inmiddels ingeslagen, maar blijft hobbelig en vol pandemiegerelateerde onzekerheden.
PERSONEEL l ORGANISATIE
'Blij met volgende stap uitwerking pensioenakkoord'

MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland zijn blij dat er een volgende stap is gezet in de uitwerking van het pensioenakkoord. 'Het openbaar maken van de concept-wetgeving is een volgende mijlpaal in dit proces. Een compliment aan het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat een enorme prestatie heeft geleverd om dit op korte termijn voor elkaar te krijgen. Ondernemers willen nu graag doorpakken met de uitwerking van het akkoord', aldus de ondernemersorganisaties.
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 20
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven