This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Hét Ondernemersbelang is een B2B platform voor ondernemend Nederland. Op dit platform kan alles worden geplaatst wat betrekking heeft op business to business niveau. Voor ons is het belangrijk om te denken vanuit het belang van de ondernemer. Dit is daarom ook de reden dat wij speciaal voor jullie twee varianten van voordeelpakketten hebben samengesteld, om jullie aan meer branding en exposure te helpen!

Variant A gaat om voornamelijk om linkbuilding waarvoor wij drie pakketten hebben samengesteld. Daarnaast bieden wij jullie bij variant B de mogelijkheid om een compleet pakket bij ons af te nemen. Hier zitten een aantal voordelen aan verbonden. Het grootste voordeel is dat dit jullie jaarlijks een hoop geld kan besparen.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de voordeelpakketten van Hét Ondernemersbelang.

Voordelen van jouw artikel/blog onderbrengen bij Hét Ondernemersbelang
   300.000 unieke bezoekers per jaar
   Alle artikelen mogen worden voorzien van do- en/of follow linkjes
  Voorzien van deelbuttons voor Social Media
   Blijft altijd op onze kennisbank staan
  Domain Authority 38
   Deling op LinkedIn (3000+ volgers)


Wij hebben drie pakketten opgesteld voor de mediabureaus die zich voornamelijk richten op Linkbuilding. Deze zien er als volgt uit:
Variant A: Pakketten speciaal voor linkbuilding
Variant B: Voordeelpakketten
Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om een pakket bij ons af te nemen, waarbij allerlei opties  zijn inbegrepen. Denk hierbij aan rondetafelgesprekken, dedicated nieuwsbrieven, regionale/ landelijke nieuwsbrieven, logolinks op onze website en artikelplaatsing.

Onderstaand vind je onze drie voordeelpakketten. Het meest interessante voor jou is misschien wel het bedrag die je op jaarbasis bespaart bij het afnemen van onze voordeelpakketten!

Grijp nu je kans!
Direct een pakket afnemen of op zoek naar nog wat extra informatie? Neem gerust contact op met Frank Sanders.

Frank Sanders

0512 - 74 52 22
06 - 54 66 51 78
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 22
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven