This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws in je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Frank Sanders: veel leesplezier!
ICT ontwikkelingen en digitalisering
Yolt Technology Services biedt open banking-dekking van +90% in Nederland

Yolt Technology Services (YTS), de toonaangevende open banking provider in Europa, biedt nu een bank API-dekking van meer dan 90% in Nederland. YTS biedt API-verbindingen met de belangrijkste banken van Nederland waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Bunq en Revolut.

De meest recente connecties met bedrijven zoals Revolut betekenen dat YTS de meest actieve open banking service provider in het ecosysteem is met gemiddeld meer dan 14 miljoen ‘API calls’ per week.

Communicatie en PR
Rijswijkse kapsalon Haarvisie opent tweede vestiging in het Westland

De Rijswijkse kapsalon Haarvisie opent op 1 juni 2020 de deuren van een nieuwe vestiging in Wateringen, om inwoners van het Westland nog beter te kunnen bedienen. De wens om een tweede vestiging te openen in Wateringen is mede tot stand gekomen uit klantgerichtheid naar een groot gedeelte van bestaande klanten.

De nieuwe Haarvisie salon, die onder dezelfde naam geopend wordt, zal intrek nemen in de Herenstraat 31, in het centrum van Wateringen (gemeente Westland).
Personeel en Organisatiemanagement
Saskia Wagenmakers nieuwe voorzitter IBA Nederland

IAB Nederland maakt vandaag officieel bekend dat Saskia Wagenmakers (46) de nieuwe voorzitter van IAB Nederland is. Met ingang van 11 maart 2020 volgt zij Nathalie Peters op, die na een maximale bestuurstermijn van zes jaar afscheid neemt van het IAB Nederland-bestuur.

Wagenmakers heeft een brede digitale achtergrond met een geschiedenis bij onder meer NewPeople, iProspect en Dentsu Aegis Network en Ilse Media/Sanoma. Ze is daarmee de perfecte kandidaat om de leiding van het bestuur van dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie op zich te nemen.

Ondernemers
Floor van de Pavert van Superbra genomineerd voor Rotterdamse zakenvrouw award

Oprichtster Floor van de Pavert van SuperBra is één van de 5 finalisten van de Rotterdamse Zakenvrouw Award in de categorie ‘Zakenvrouw Met Personeel’.

De Rotterdamse onderneemster is genomineerd dankzij haar successen, onderscheidend vermogen en maatschappelijke betrokkenheid en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam. Op 7 maart opent Van de Pavert de tweede vestiging van SuperBra in Utrecht.

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer
Praktische gids voor een gezond bedrijf

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als jouw mensen goed in hun vel zitten, hebben ze daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor jou als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.
Duurzaamheid en Innovatie
Mooi-regeling opent met €65 miljoen voor klimaatinnovatie

De nieuwe regeling Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI) gaat open met € 65 miljoen. De regeling ondersteunt samenwerkende partijen om met grote stappen de klimaatdoelen te realiseren.

Door samenwerking en een integrale aanpak hebben innovaties een grotere kans op succes.
Bedrijfshuisvesting
Ruimte voor ondernemers

In de portefeuille van OML zijn diverse kavels op de bedrijventerreinen in Midden-Limburg beschikbaar. Een maatwerk kavel is bespreekbaar, afwijkend van de voorgestelde kavelverdeling en oppervlakten. OML is meer dan een verkoper van vierkante meters.

Het juiste bedrijf op de juiste locatie is het credo. De bedrijfskavel is het middel om bedrijven te faciliteren. Hiermee worden economische ontwikkelingen gestimuleerd en worden arbeidsplaatsen gecreëerd. De puzzel leggen welke bedrijven het beste passen op de beschikbare kavels van OML. Dat is waar het om draait.

Met vriendelijke groet,

Frank Sanders
f.sanders@ondernemersbelang.nl
Telefoon : 0512-745222
Mobiel : 06- 54665178
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden