This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je weer de moeite hebt genomen om deze regionale nieuwsbrief van Oost Nederland te openen en te gaan lezen.

Deze keer gaat Hét Ondernemerspanel in op ‘Jouw (digitale) beveiliging staat onder druk’.

Je komt in deze nieuwsbrief ook een aantal leuke artikelen tegen van bijvoorbeeld Olypmia franchiser Robert Heinst over vacatureteksten en van Befo Almelo over het belang van voortdurende innovatie.

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
HÉT ONDERNEMERSPANEL
‘Jouw (digitale) beveiliging staat onder druk’

Hét Ondernemerspanel geeft elke maand hun standpunt over een stelling.


De stelling van deze maand: Door de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te gaan werken staat de (digitale) beveiliging van de onderneming onder druk. Veel medewerkers werken middels VPN verbindingen of Online Desktop omgevingen vanuit huis, maar hoe is het gesteld met de beveiliging van deze thuiscomputers? Is er in deze tijd wel voldoende oog voor de gevaren die het thuiswerken met zich meebrengt?
PERSONEEL & ORGANISATIE
Overleef jij de coronacrisis?

Als ondernemer ben je gewend om met risico’s en tegenslag om te gaan, maar corona is van een andere orde. Jouw bedrijf wordt zwaar op de proef gesteld door de gevolgen van dit virus.
Vacatureteksten kunnen het succes maken of breken

Een enthousiaste kandidaat, affiniteit met IT, een hands-on teamplayer, een dynamische werkomgeving, spin in het web. Veel vacatureteksten bevatten vage termen, geen authenticiteit en zijn vaak geschreven vanuit het perspectief van het bedrijf.
BEDRIJVENTERREINEN
Een hoogwaardige uitstraling op een unieke locatie

De Flier is het bedrijventerrein waar ook gelegenheid is voor bedrijven die grotere kavels benodigd hebben. Ook kleinere kavels zijn er voldoende. Dit terrein heeft een hoogwaardige uitstraling en ruimtelijke inrichting.

DUURZAAMHEID l INNOVATIE
Groen, innovatief en duurzaam

Deventer is één van de voortrekkers in de Cleantech Regio. Een rijke verzameling van samenwerkende gemeenten, ondernemers, onderwijsinstituten en kennisinstellingen, met één gemeenschappelijke ambitie: Energieneutraal zijn in 2030. Hoe we dat gaan doen?
Zonder innovatie staat alles stil

“Wij innoveren voortdurend ons machinepark om mee te kunnen bewegen met de ontwikkelingen en wensen van onze klanten. Bovendien lijkt het me overduidelijk dat innovatie voor onze branche onontbeerlijk is.”
CYBERCRIME
Maak netwerkbeveiliging prioriteit!

Nog nooit was een goed beveiligd netwerksysteem zo belangrijk. Je wilt toch niet dat belangrijke bedrijfsgegevens op straat komen te liggen? Thuiswerkers zijn eenvoudig doelwit van cybercriminelen; dus zorg voor een optimale beveiliging door te werken met een Online Werkplek!
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Jacques Bais, initiatiefnemer van het Ondernemers Netwerk Netcircuit.

Mijn naam is Jacques Bais, geboren en getogen in Den Helder, ik ben al jaren zeer gelukkig getrouwd en woon tegenwoordig met veel plezier in Sneek, omdat ik daar één van mijn hobby’s kan beoefenen (zeilen).
Meer dan 50.000 bezwaarzaken per jaar

Jaarlijks handelt het UWV meer dan 50.000 bezwaarzaken af die gaan over de WAO/WIA/Wajong en Ziektewet. Veruit de meeste bezwaren worden gevoerd tegen het weigeren of beëindigen van een WIA- of Ziektewetuitkering. Meer dan 25% van alle bezwaarzaken worden gegrond verklaard.
 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 223
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven