This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionaal nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
ANWB
Flexibele zakelijke mobiliteit

De Wegenwacht van de ANWB rukt in totaal zo’n 1,2 miljoen keer per jaar uit om pechhulp te verlenen. Voor ZZP’ers en MKB’ers is daarvoor Wegenwacht voor de Zaak ontwikkeld. Maar mobiliteitsondersteuning is meer dan pechhulp alleen.

Daarom gaat de ANWB met de ANWB Mobiliteitskaart nog een stap verder. Hiermee krijgen ZZP’ers en MKB’ers ook toegang tot tanken, parkeren, OV, OV-fiets, taxi, Uber, carwash, Greenwheels en EV-laden.
Rabobank
Bijtelling in 2020: dit is er veranderd

Rijd je een auto van de zaak of ga je er een aanschaffen, dan krijg je waarschijnlijk te maken met de bijtelling. De bijtellingsregels zijn per 1 januari 2020 aangepast. Hier lees je wat er is veranderd.

Voor voertuigen op diesel of benzine en hybride auto’s zijn de hoofdregels hetzelfde gebleven als in 2019. Dit betekent het volgende: Je krijgt te maken met de bijtelling als je per kalenderjaar meer dan 500 privékilometers rijdt met je zakelijke auto of bus.

Flanderijn
Gros Nederlanders vindt kwijtschelden schulden niet kunnen

62 procent van de Nederlanders vindt dat schulden altijd afgelost moeten worden. Dit blijkt uit onderzoek van incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn.

Volgens 43 procent van de consumenten moeten schuldeisers soepeler omgaan met schulden, maar 62 procent is wel van mening dat schulden altijd betaald moeten worden. Schulden helemaal kwijtschelden is volgens slechts zeven procent een optie
Liquit
Liquits neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

Liquit, toonaangevend leverancier van software voor de aggregatie en levering van applicaties, heeft het Amerikaanse Appnostix overgenomen.

Met de overname boort Liquit nieuwe kansen aan voor groei in Noord- en Zuid-Amerika. Het bedrijf neemt deze stap na exponentiële groei in EMEA over de afgelopen vier jaar.

Zowel Liquit als Appnostix richten zich op het leveren van applicaties voor de moderne workspace.
Kiwa
KVVM wordt onderdeel van Kiwa Nederland

Kiwa heeft een overeenkomst gesloten met KVVM, Keuringsinstituut Voor Veilige Magazijnen. Hiermee wordt KVVM onderdeel van Kiwa in Nederland.

KVVM, gevestigd in Almere, is een onafhankelijk inspectiebedrijf dat is gespecialiseerd in de veiligheidsinspecties van magazijnstellingen, metalen trappen, ladders en bordessen. Het bedrijf voert deze inspecties in Nederland en België uit en is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA). KVVM heeft vijf medewerkers in dienst.
Holland Mechanics
Machinebouwers stellen machines beschikbaar aan Inholland

Op 15 januari 2020 werden de eerste machines afgeleverd bij het Innovatielab van Inholland om studenten in de praktijk te kunnen laten oefenen met wat ze in theorie geleerd hebben. Holland Mechanics en Total Productivity zijn de eerste TechValley-bedrijven die machines beschikbaar hebben gesteld.

Het TechValley netwerk bestaat uit 10 machinebouwers die innovatieprojecten uitvoeren in samenwerking met Inholland. Dat bedrijven machines beschikbaar stellen aan onderwijs instellingen komt eigenlijk nog heel weinig voor.
Borg Projecten Hardinxveld & OSC Amsterdam
ICT detacheringsbureaus Borg Projecten en OSC bundelen krachten

De ICT detacherings- en consultancybureaus Borg Projecten uit Hardinxveld Giessendam en OSC uit Amsterdam zijn per 1 januari 2020 een strategische samenwerking aangegaan. De bedrijven worden zusterbedrijven waarbij er een overkoepelende directie komt, maar ze wel allebei hun eigen identiteit behouden.

“Binnen de detacheringsmarkt is er veel concurrentie en dan is een samenwerking als deze iets wat we alleen maar toejuichen,” aldus Lex Oosterloo, algemeen directeur van OSC. “Het wordt geen vrijblijvende samenwerking, we gaan echt de krachten bundelen.”
Cascade
Cascade in top 5 meetinglocaties

Bij ieder bedrijf staan zaken als kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Ook bij Cascade. Maar waar blijkt dat precies uit in de praktijk? En waarmee maak je als organisatie écht het verschil?

Daarom zet de organisatie vooral in op elementen die hoog gewaardeerd worden door huurders en bezoekers: service, kwaliteit, gastvrijheid, flexibiliteit, betrokkenheid en vakkennis.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier