This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het zijn onzekere tijden voor ondernemers en samen moeten we deze crisis door komen. In deze mail geven we je een update over het laatste nieuws rondom het coronavirus. Wij streven ernaar om continu de belangen voor de ondernemer te behartigen.

Wij van Hét Ondernemersbelang wensen je veel gezondheid en leesplezier toe.

Bedrijfsfraude tijdens coronacrisis

Het zijn tijdens de huidige coronacrisis niet alleen hoogtijdagen voor cybercriminelen en hackers, maar ook voor andere kwaadwillenden. Op fraude gebied worden we op dit moment geconfronteerd met een aantal tendensen die wij duidelijk kunnen linken aan de coronacrisis. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Als gevolg van de coronamaatregelen staan de meeste kantoorpanden (grotendeels) leeg. En in bedrijven waar fysieke aanwezigheid verplicht is, wordt gewerkt met aangepaste roosters en maatregelen om de gepaste afstand te kunnen houden van elkaar.
Tips en actiepunten voor ondernemers in de coronatijd

De coronacrisis dwingt veel bedrijven om een pas op de plaats te maken. De coronacrisis geeft bedrijven echter ook de mogelijkheid om achterstallige projecten op te pakken, juridisch het bed op te schudden en zich gedegen voor te bereiden op wat er allemaal nog komen gaat. Wat kunt u doen om de gevolgen voor uw bedrijf te beperken en welke acties kunt u ondernemen in de coronatijd?
Tegemoetkoming schade COVID-19

Hoort uw onderneming bij die sectoren die het meest zijn geraakt door de kabinetsmaatregelen rond het coronavirus (COVID-19)? Lijdt u schade door de noodgedwongen sluiting, de inperking van bijeenkomsten en/of het negatieve reisadvies buitenland? Dan kunt u via de Beleidsregel tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren COVID-19 (TOGS) een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000 ontvangen.

15 duizend aanvragen binnen drie uur

Vanaf vandaag kunnen ondernemers aanvragen doen bij het UWV voor loonkostensubsidie. Binnen
de eerste uren werden al duizenden aanvragen gedaan. Morgen overleggen de Europese Ministers van Financiën over een Europees noodplan, ongetwijfeld ook over Eurobonds. Veel bedrijven kiezen ervoor voorlopig geen dividend uit te keren.
Tijdens de coronacrisis wint de waarheid het van de leugens

Hoe zal de wereld er na de coronacrisis uitzien? Sprout-redacteur Jelmer Luimstra pleit voor meer empathisch leiderschap en gematigd collectivisme. Eén ding is alvast zeker: de waarheid maakt een comeback.

Als een bulldozer op oorlogspad walste de coronacrisis de afgelopen weken over de wereldeconomie. Wall Street beleefde zijn grootste dagverlies sinds 1987, onze AEX maakte duikvlucht na duikvlucht en het CPB ging opeens niet meer uit van lichte groei van onze economie. We kregen vier mogelijke smaken zuur voorgeschoteld, waarvan de meest zure een krimp van wel 7,7 procent bedroeg.
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven