This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Met deze keer o.a. de volgende artikelen:
  • WerkCorporatie ondersteunt bij het verdienen van een plek op de arbeidsmarkt
  • Werkgevers en werkzoekenden handvatten bieden in onzekere tijden
  • Het zij-instroomtraject voor de lerarenopleiding

Veel leesplezier,
Rico van der Veen
Stevige partner voor wie een steun in de rug kan gebruiken

Iedereen die kan werken, verdient een plek op de arbeidsmarkt. Dat is de drijfveer van de WerkCorporatie. ''En dat betekent dat wij een krachtige lokale en regionale partner willen zijn. Hoe meer mogelijkheden we in beeld hebben en hoe meer we bijdragen aan initiatieven, hoe meer we te bieden hebben aan onze kandidaten en aan onze Buitengewone Werkgevers.''
Uitzendbureau helpt werkgevers en werkzoekenden juist nu te denken in mogelijkheden

Denken in mogelijkheden. Het is in deze uitzonderlijke tijd meer dan ooit het motto van Corry en Erwin Opgelder, oprichters en eigenaren van uitzendbureau FlevoDirect met vestigingen in Lelystad en Zeewolde. In een voor velen onzekere tijd willen zij opdrachtgevers, zowel werkgevers als werkzoekenden, perspectief bieden. En dat betekent in hun woorden op alle fronten meedenken.
Zij-instroom onderwijs

Het zij-instroomtraject biedt je de mogelijkheid om met een verkort scholings- en begeleidingsprogramma de bevoegdheid te verkrijgen om als leraar aan de slag te gaan in het basis- of voortgezet onderwijs.
Belangrijker dan het einde van de pandemie

Het belooft een onstuimig jaar te worden als de economie door het vaccin weer opengaat. Maar belangrijker: er ligt een klimaatcadeau te wachten.

2020 was het jaar van een diepe wereldwijde gezondheidscrisis, op de voet gevolgd door een historisch zware recessie. De nasleep hiervan, als het gaat om gezondheidsschade, rouwverwerking, werkloosheid, problematische schulden en een veel grotere economische ongelijkheid dan in 2019, willen wij geenszins bagatelliseren. Die nasleep is reëel en vergt alertheid.

 
r.vdveen@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 224
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven