This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Zaken doen over de grens
Handelsmissie mexico met minister-president Rutte

Wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan van 21 tot en met 24 april mee met de handelsmissie met een focus op Tuinbouw en Maritiem/Energie. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte. De missie is onderdeel van het bezoek van minister-president Rutte aan Mexico en Texas.

Nederland en Mexico staan voor dezelfde maatschappelijke uitdagingen en hebben vergelijkbare economische belangen. Dat biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een unieke kans om innovatieve concepten en producten voor het voetlicht te brengen in Mexico. Vooral op het gebied van tuinbouw en energie zijn er zeker mogelijkheden.

Brexit
Brexit: experts aan het woord

Per 1 februari is Brexit een feit. Dan geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. Daarna gaan de import en export naar het Verenigd Koninkrijk (VK) veranderen. Ook dat is een feit. Hoe dat impact heeft op uw bedrijf, vertellen Marco Platvoet, expert bij de KVK, en Roel van ’t Veld, expert bij de Douane.

Roel van ’t Veld is adviseur bij de Douane op het gebied van Brexit. Hij beantwoordt vragen van ondernemers, ook op het gebied van export naar het VK. Hij ziet een ontwikkeling in de vragen van de laatste tijd: “We zijn nu wel voorbij het stadium van vragen als: Betekent Brexit dat ik ook aangifte moet doen als mijn producten uit Schotland komen?”
Online marketing
Hoe een combinatie van diensten leidt tot online succes

De som van de delen is meer dan de delen afzonderlijk. Het zijn woorden welke iedere ondernemer wel eens gehoord heeft. Het is toepasselijk op verschillende vlakken binnen een onderneming. Ook bij de marketing van een organisatie is dit het geval. We zien steeds meer bedrijven kiezen voor een omnichannel marketing. Het betekent dat er meerdere marketingkanalen worden ingezet. Denk hierbij aan betaald adverteren, de zoekmachines, social media en ook videomarketing om een paar voorbeelden te noemen.
Masterclasses Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclass bedrijfsovername door heel Nederland bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk de onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Financieel en Juridisch
Facturen die niet worden betaald? Zo los je het op!

Er zijn veel ondernemers die te maken krijgen met debiteuren die weigeren een factuur te betalen. Is sommige gevallen wordt simpelweg vergeten om de factuur te betalen en is een herinnering voldoende. Maar soms ontstaat er een geschil, is de debiteur plotseling onbereikbaar of wordt de factuur gewoon niet betaalt, ook al beloven ze dit telkens wel te doen. Wat de oorzaak ook is, wachten op je geld is heel vervelend, helemaal omdat je op zo’n moment minder liquide middelen beschikbaar hebt. De vraag is natuurlijk: hoe zorg je ervoor dat je facturen wél worden betaald?
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier