This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Frank Sanders: veel leesplezier.
VEILIGHEID & GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
Waarde van Klant Contact Center medewerkers onderschat

Olympia deed onderzoek onder flexkrachten in klantcontactcentra. Conclusie: meer dan de helft van de klantcontactcenter medewerkers vindt hun baan van grote waarde. Maar voelt zich ondergewaardeerd. Volgens Olympia moeten bedrijven doordrongen zijn van het feit dat deze mensen de personificatie zijn van het bedrijf. En een life line in tijden van crisis.
'Geen halve maatregelen, maar een reddingsplan voor de hele BV Nederland'

Al direct na het bekend worden van de noodmaatregelen om in de corona crisis de economie te ondersteunen, heeft de Werkvereniging erop gewezen dat daarbij belangrijke groepen buiten de boot vallen. Om grote bedrijven en werknemers overeind te houden wordt alles uit de kast gehaald, terwijl mkb’ers, zzp’ers en andere Modern Werkenden tevreden moeten zijn met de kruimels.
FACILITAIRE DIENSTVERLENING
Impactbeleggers deinzen niet terug

Omdat staatssteun in de huidige crisissituatie in veel ontwikkelingslanden ontbreekt, zijn ondernemers in deze landen meer dan ooit aangewezen op buitenlandse impactbeleggers. En in tegenstelling tot de institutionele beleggers, afgeschrikt door historisch lage olieprijzen en een sterk fluctuerende AEX, lijken Noord-Europese impactbeleggers onverschrokken.
FINANCIEEL | JURIDISCH
Kiwa lanceert nieuw keurmerk voor toetsing Covid-19 preventieve maatregelen

Nu Nederland een aantal coronarestricties heeft versoepeld, zoeken bedrijven en organisaties naar manieren om hun activiteiten in de ‘anderhalvemeter-samenleving’ op een verantwoorde en veilige manier voort te zetten.

Om hen hierbij te helpen, heeft Kiwa een keurmerk geïntroduceerd voor organisaties die hun preventieve maatregelen tegen COVID-19 willen laten toetsen op basis van nationale en internationale regelgeving en aanvullende brancherichtlijnen.
Rotterdammers supporten massaal de lokale ondernemers

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op ons land. Horecapersoneel zit noodgedwongen thuis, supermarkten en bezorgdiensten draaien overuren en niet iedereen is momenteel in staat om zelf boodschappen te doen. Jeqqo slaat sinds een maand een brug tussen vraag en aanbod.
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 214
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven