This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste nieuws op een rijtje gezet.

Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier.
PERSONEEL & ORGANISATIEMANAGEMENT
Wat u moet weten als uw werknemers thuiswerken?

Dat was geen heel lastige vraag toch? Maar wat zijn nu precies de regels waaraan die thuiswerkplek moet voldoen en wat is uw verplichting als werkgever omtrent de inrichting van die werkplek en het organiseren van thuiswerken?

Om het makkelijk te maken heeft HelloRisk de RI&E Thuiswerkplekscan ontwikkeld. De werknemers beoordelen zelf hun werkplek en alle bovenstaande punten worden in de rapportage die ik oplever nog eens uitgebreid toegelicht en voorzien van voorbeeld documenten die direct bruikbaar zijn.

FINANCIEEL
CFO Capabel lanceert Quick Cash Scan

We beleven met z’n allen de ergste crisis ooit. Veel MKB-ondernemers zien de komende maanden met angst en beven tegemoet. Want hoe houdt u uw bedrijf overeind, hoe houdt u de cashpositie onder controle en hoe koopt u tijd? Cash is immers de brandstof van uw bedrijf!

Door inzicht te krijgen in hoe u er nu voorstaat, wat de te verwachten invloed is van de coronacrisis op uw onderneming en hoe u hier het beste mee om kunt gaan, kunt u zich over enkele maanden hopelijk weer (her)oriënteren op groei. Speciaal voor MKB-ondernemers hebben wij daarom de Capabel Quick Cash Scan ontwikkeld.

JURIDISCH
Handboek voor huurovereenkomsten van bedrijfs- en kantoorpanden

In Nederland zijn er honderdduizenden bedrijfs- en kantoorpanden en door de vele multi tenant gebouwen waarschijnlijk meer dan een miljoen lopende huurovereenkomsten. Voor veel huurders en verhuurders blijven artikelen uit de huurovereenkomst echter onduidelijk. In de onderhandelingsfase zijn ze waarschijnlijk wel uitgelegd door de bedrijfsmakelaar of adviseur, maar na verloop van tijd wordt die uitleg door velen helaas weer vergeten.

DUURZAME INZETBAARHEID
Fietsstimulering voor thuiswerkers

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat er vrijwel geen woon-werkverkeer meer is. Valt dan ook direct de fietsstimulering weg? Dat hoeft niet! Er zijn goede oplossingen om fietsstimulering aan te passen naar de thuissituatie van de werknemers. Bijvoorbeeld het fietsstimuleringsprogramma van Go Velo voor thuiswerkers.

Fietsstimulering voor werknemers is groeiende. Veel werkgevers hebben in de afgelopen jaren de stap genomen om te starten met een fietsplan: een fiets van de zaak, leasefiets of een renteloze lening om een fiets aan te schaffen. Werknemers benutten deze mogelijkheden en zijn hierdoor in staat om de auto te laten staan en te fietsen naar het werk. Tot de coronacrisis. Nu we allemaal thuis werken is het belangrijker dan ooit om toch actief en vitaal te blijven.

EVENEMENTEN
Masterclass Bedrijfsovername: 'Heeft u plannen voor een bedrijfsovername?'

29 oktober - Arnhem l  12 november - Beekbergen l 26 november - Roermond

Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat veelal meerdere jaren in beslag neemt. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.
Masterclass Storytelling: 'Hoe bouw je een strategisch ijzersterk verhaal waarmee je de aandacht van je publiek en pers krijgt?'

25 juni - Rotterdam l 9 oktober - Amsterdam l 15 oktober - Zeist l 12 november - Eindhoven


Het geheim van een succesvolle presentatie, pitch of interview zit aan de achterkant: de structuur van je verhaal. Verhalen worden beter begrepen, langer onthouden en vaker doorverteld. Een verhaal wint het van een opsomming van argumenten of van kale feiten. Een succesvol merkverhaal is opgebouwd uit verschillende elementen. Het verhaal moet goed opgebouwd zijn, geloofwaardig zijn en de juiste gevoelens oproepen.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven