This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je de nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers, dit keer in kader van het thema 'Lerende arbeidsmarkt'.

Hierbij zullen de volgende artikelen aan bod komen:
  • Provincie Brabant met online platform BrabantLeert
  • Skillstown met de blijvende overstap van offline naar online leren
  • UWV met kansrijke beroepen

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide

Voor meer informatie kun je contact opnemen via a.vdheide@ondernemersbelang.nl
Lerende arbeidsmarkt
Online platform BrabantLeert maakt scholing en online training bereikbaar

Sinds april is het online platform ‘BrabantLeert.nl’ actief. Dit platform maakt scholing en online training bereikbaar voor alle Brabantse werknemers en werkzoekenden en is een gezamenlijk initiatief van Brabantse werkgevers, werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, arbeidsmarktregio’s en de leerwerkloketten en de provincie Noord-Brabant.
De blijvende overstap van offline naar online leren

Corona heeft de digitalisering in een versnelling gebracht en daarmee ook het online leren. Toch is de hausse in het online leren veel meer dan een tijdelijke vervanging van het leslokaal door de eigen woning. De nieuwe online cursussen blijken een stuk effectiever, zowel om de lesstof te begrijpen als om ze te onthouden.
Kansrijke beroepen

UWV laat zien welke beroepen in deze tijd voldoende tot goede baankansen bieden. Dat geeft richting aan mensen die op zoek moeten naar ander werk of willen nadenken over omscholing.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 234
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven