This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Het is weer bijna zover, kerst! Voor de een kenmerkt dit een erg drukke periode en voor de ander is het juist een moment om het jaar rustig af te sluiten.

Maar, wat we allemaal gemeen hebben is dat er weer kerstpakketten uitgedeeld mogen worden. Tijdens dit, voor velen moeilijke coronajaar, is het een moment om een stukje extra waardering te tonen voor de inzet van je medewerkers.

Onze aanbieders in de nieuwsbrief hebben leuke oplossingen bedacht om toch ook dit jaar van het kerstmoment een feestje te maken.

Verras je medewerkers met iets moois. Wij verwachten dat je uit het grote aanbod een mooi pakket kunt kiezen.

Groet,

Anneke van der Heide

Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1,5 meter

Al nagedacht over de kerstpakketten en relatiegeschenken?
Vast wel. Maar ook over hoe je dit aan de medewerkers of relaties overhandigt? Wij wel!

Wij zagen al snel dat het persoonlijk overhandigen van kerstpakketten en relatiegeschenken dit jaar niet mogelijk gaat zijn terwijl de behoefte om medewerkers en relaties na dit uitdagende jaar persoonlijk te bedanken, juist extra aanwezig is.

Bijzondere kerstpakketten in bijzondere tijden

Samen vieren is dit jaar anders dan voorheen. We vieren op afstand, ook met onze collega’s. Maar bij Kerst hoort natuurlijk een kerstpakket, een traditie die gelukkig wel gewoon blijft.

Waardering in de vorm van een bijzonder kerstpakket hoeft niet duur te zijn! Bij Makro Kerstpakketten koop je al een mooi kerstpakket voor je collega’s v.a. € 9,95.
Kerstpakket voor thuiswerkers

Waardering uitspreken naar de medewerkers is dit jaar belangrijker dan ooit. Enerzijds om de medewerkers te bedanken voor de flexibiliteit in Coronatijden alsmede voor de inzet in het afgelopen jaar.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 20
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven