This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Ondernemend Nederland blijft zich ontwikkelen. Wij houden je graag op de hoogte van het nieuws in jouw regio. Als abonnee van onze nieuwsbrief ontvang je daarom óók deze week de meest recente en interessante artikelen van ons.

Daarnaast introduceren wij vanaf deze week onze nieuwe mediakit. Download hem nu en maak kans op twee vliegtickets naar een bruisende stad!

Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier!
ICT ontwikkelingen & digitalisering
Microsoft Office 365 en Azure

ICT kan uw organisatie maken of breken, het is dan ook van levensbelang dat alles zo efficiënt mogelijk werkt. Eén van de ICT diensten en producten die we bij SPOT aanbieden is Microsoft office 365. Dit is een online dienst van Microsoft waar de office producten onder vallen.

Ook de bijbehorende serversystemen Exchange, Sharepoint en Lync vallen hieronder. In plaats van de producten aan te schaffen en te installeren, neemt u een abonnement af. Microsoft zorgt ervoor dat de software up to date blijft zodat u altijd over de nieuwste versie beschikt!
Pieter Klapwijk over het revolutionaire ketenconcept van start-up AGOS

De in 2017 opgerichte agritech start-up AgOS combineert blockchain-technologie met moderne financieringsmethoden om supply chains (toeleveringsketens) binnen de agrarische sector efficiënter en transparanter te maken.

Vorig jaar werden de eerste proefprojecten succesvol afgerond, waarmee het bedrijf een nominatie verdiende in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’ bij de
Computable Awards 2019. Pieter Klapwijk, medeoprichter van AgOS, vertelt over het revolutionaire concept en kijkt alvast vooruit.

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer
Praktische gids voor een gezond bedrijf

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als jouw mensen goed in hun vel zitten, hebben ze daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor jou als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.
Financieel & Juridisch
Payroll voor MKB

Ga je met payrolling aan de slag, dan heb je als MKB eigenaar de keuze uit diverse grote & kleine aanbieders. Maar wat betekent werken via payroll nu eigenlijk?

Payroll-aanbieders nemen jouw werknemers in dienst en worden hiermee de juridische werkgever (op papier!). Dit is meteen het grootste verschil tussen payroll en je loonadministratie uitbesteden. Bij laatstgenoemde blijf je namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever, waardoor je een stuk meer dingen moet regelen t.o.v. Payroll.

Slim: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het MKB

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen per jaar beschikbaar voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf: mkb. Daarnaast komt € 1,2 miljoen beschikbaar om leren en ontwikkelen te stimuleren in grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- en recreatiesector.

In het mkb is het minder gebruikelijk dat medewerkers hun kennis en vaardigheden up to date houden tijdens hun werkende leven. Werkgevers hebben daar vaak minder kennis van of tijd en geld voor dan in grotere bedrijven. Ook in de landbouw, de horeca en de recreatiesector is het lastig om een leerrijke werkomgeving te ontwikkelen, omdat er veel seizoensarbeid is. De Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb draagt hieraan bij.

Transport & Logistiek
Alles uit E-Codrive halen

E-Codrive geeft chauffeurs inzicht in hun rijstijl en laat precies zien waar verbetering mogelijk is. Zo rijdt je veiliger, duurzamer en zuiniger. Benieuwd naar hoe jouw organisatie alles uit E-Codrive kan halen? Maakt uw organisatie al gebruik van Prometheus Informatics’ E-Codrive?

Enkele voordelen van deze softwareoplossing zijn aantoonbaar minder schades, een lager brandstofverbruik, minder slijtage van onderdelen zoals remmen en een hogere waardering van andere weggebruikers. Maar hoe haal je het meeste uit deze oplossing? We delen 5 tips.

Evenementenlocaties
Cascade biedt kleinschalige zaalhuur op een mooie locatie

Bent u als mkb-ondernemer, zzp’er, coach of trainer op zoek naar mooie, betaalbare en goed bereikbare vergaderruimte in de Drechtsteden? Met alle voorzieningen die het u zo gemakkelijk mogelijk maken? Neem dan eens een kijkje bij Cascade; deze evenementenlocatie zal u verrassen!

Cascade beschikt over tien multifunctionele zalen. De oppervlakte, gebruiksmogelijkheden en inrichting kunnen verschillen, afhankelijk van uw wensen ontvangt u een voorstel op maat.

Met vriendelijke groet,

Hét Ondernemersbelang
info@ondernemersbelang.nl
0512-74 52 20

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden