This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een (financieel) gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kun je hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe je dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij je graag tijdens deze interactieve kennissessie.

En ben je benieuwd hoe het staat met jouw eigen gezondheid? Ontdek het met onze gratis health check.

 
Programma
 
Tijdens deze interactieve kennissessies krijg je antwoord op vragen als:

- Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
- Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
- Hoe gaat het verder na een PMO? Hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die zich willen verdiepen in dit onderwerp. Tijdens elke sessie is er een interactieve break-out waarin je met onze professionals praktisch aan de slag gaat met de vervolgacties vanuit het PMO. Lees hier meer over het programma per locatie.

 
 
Gratis health check
 
Voor en na het formele gedeelte van de kennissessies, kun je een gratis health check laten uitvoeren.

De
Consultants Vitality van ArboNed testen jouw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen jouw BMI. Deze persoonlijke health check geeft je ook een inkijk in het wettelijk verplichtte Preventief medisch onderzoek.

 
Liever het online webinar kijken?
Lukt het je niet een kennissessie te bezoeken, dan kun je op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur ons live webinar volgen. Je kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat je via chat direct vragen kunt stellen aan onze experts.
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!