This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Albert Sliedrecht: veel leesplezier.
HET ONDERNEMERSPANEL
Het ondernemerspanel: ''Het coronavirus heeft iedere sector in zijn greep.''

Het ondernemerspanel geeft elke maand hun standpunt over een stelling. Deze stelling is gebaseerd op wat er speelt onder de ondernemers uit de regio. Voor deze maand hebben de volgende ondernemers de tijd genomen om hun standpunt te delen met ons Peter Holtslag – Verder in techniek | Arie Schreuder – Bureau Streefkerk | Robert Heinst – Olympia | Dennis Doeve – IC Solutions.

Hoe snel de markt zich herstelt, zal vooral gaan afhangen van de duur van de crisis en het effect van de maatregelen die door onze overheid genomen zal worden. Er is in eerste instantie sprake van een gezondheidscrisis maar wel één met duidelijke effecten op de economie, zo ook in Oost-Nederland. Hoe zien de komende maanden eruit? Is het mogelijk om in het derde en vierde kwartaal enigszins de schade te herstellen?
PERSONEEL l ORGANISATIE
'Vallen, opstaan en weer doorgaan'

Ben je 23 jaar in dienst bij een mooi bedrijf en word je zomaar op een dag bedankt voor gedane diensten, dan moet je even slikken. Gewoon opstaan en weer doorgaan, zoals Herman van Veen het zo simpel schetst, is toch echt iets makkelijker gezongen dan gedaan.

Natuurlijk was er een logische
– gelukkig geen persoonlijke – reden voor het ontslag (een hoog nodige reorganisatie, alweer!), maar dat maakte het niet minder wrang …

'De nieuwe werkelijkheid'

Hoe ga je om met een ‘intelligente lockdown’? Woorden zoals social distancing, anderhalve meter economie en zelfisolatie zijn niet meer weg te denken. Ineens ziet de werkzame wereld er wel heel anders uit voor mij als senior consultant bij BeljonWesterterp.

Waar je voorheen in je vaste ritme iedere dag de weg naar kantoor neemt of onderweg bent naar een opdrachtgever, zit je nu in huiselijke omgeving op je laptopje het werk te doen. De boodschap van onze werkgever is duidelijk: Gezondheid voor alles.
Crisis aangrijpen voor verhogen arbeidsmobiliteit

Krapper dan krap was de arbeidsmarkt voor de coronacrisis. In korte tijd ziet deze er totaal anders uit. Arbeidsmobiliteit en flexwerk bieden oplossingen voor problemen rondom continuïteit, mogelijke werkloosheid en kwaliteit.

Op dit moment staat de arbeidsmarkt voor andere uitdagingen dan voor de crisis. Mensen werken thuis of zitten noodgedwongen thuis, werkprocessen zijn veranderd of stilgelegd. Waar het werk in de ene sector enorm is gedaald, zie je in andere branches een groei ontstaan.

 
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl   l   06 - 53993510
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven