This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform weer een regionale nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Deze keer met onder andere:
  • TK advocaten: snel en zorgvuldig reorganiseren
  • Wat te doen bij ziekmelding en conflict
  • Maak werk van je innovatieve businesscase

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
PERSONEEL & ORGANISATIE
2021: snel en zorgvuldig reorganiseren

De COVID-19 maatregelen laten diepe sporen na in het Nederlandse bedrijfsleven. De NOW-regelingen van de overheid helpen, maar zijn voor veel bedrijven onvoldoende. Zij moeten reorganiseren om klaar te zijn voor de toekomst in 2021. Reorganiseren is geen core business. Waar doe je als ondernemer goed aan?
Wat te doen bij ziekmelding en conflict

Jaarlijks zijn er ongeveer 90.000 ziekmeldingen waarbij sprake is van een arbeidsconflict. Uit onderzoek van TNO blijkt dat de kosten van een gemiddeld arbeidsconflict circa 27.000 euro bedragen en dat de gemiddelde duur 20 maanden is.
VEILIGHEID & GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
Hoe is het bij jullie, corona buiten de deur te houden?

Op de meeste van deze plaatsen is desinfectie na gebruik wettelijk verplicht. De enige snelle en effectieve manier om meerdere keren te gebruiken: borstel of doekjes smeren het virus uit en kunnen niet opnieuw worden gebruikt.

BEDRIJFSADVIES
Maak werk van je innovatieve businesscase, juist nu

Je hebt het: het innovatieve idee voor een nieuw product of dienst die je organisatie klaarstoomt voor nieuw succes. Maar wat nu? Voorkom dat het idee op de plank blijft liggen en maak er werk van. Juist nu, om je bedrijf wendbaar en toekomstbestendig te maken.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 220
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven