This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Frank Sanders: veel leesplezier.
DUURZAAMHEID & INNOVATIE
Draintalent wint Innovatieprijs Sportaccommodaties

Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten heeft de DrainTalent de Innovatieprijs Sportaccommodaties gewonnen. ‘Het hele jaar sporten op natuurgras’ is de belofte achter deze innovatie. De stand waarop de DrainTalent werd gepresenteerd, kon op enorm veel belangstelling rekenen. Een perfecte grasmat onder alle weersomstandigheden blijkt meer dan ooit een urgente behoefte te zijn onder sportveldbeheerders.

Inntel Hotels Rotterdam Centre eerste hotel met volledige gerecyclede meubels

Als allereerste hotel in Nederland heeft Inntel Hotels Rotterdam Centre volledig circulaire meubels. Het plaatmateriaal voor de nieuwe kasten, bureaus en bedden is gemaakt van de voorgaande meubels. Deze circulaire werkwijze van Unilin Panels maakt deel uit van het duurzaamheidsbeleid van de Inntel Hotels hotelgroep.
BEDRIJFSADVIES
Klantenservice zoveel meer dan een klacht aanhoren

Bij een klantenservice denkt men vaak meteen aan de plek waar men ontevredenheid over een organisatie uit. Een klantenservice is echter nog veel meer.  Zij zijn het eerste aanspreekpunt van een (potentiële) klant en ook meteen de eerste indruk die de klant krijgt van een organisatie. Is men goed geholpen na een hulpvraag, zal dat altijd punten scoren in de klantbeleving van de consument.
ICT ONTWIKKELINGEN & DIGITALISERING
Lancering van 's werelds eerste matchmakingsplatform

Techleap.nl, de Nederlandse universiteiten en TNO hebben vandaag de ScienceFinder
gelanceerd. De database, gebouwd in samenwerking met IDfuse, kamt door zo’n 422.224 publicaties, 120.797 projecten en 364 academische startups en maakt zo wetenschappelijk onderzoek en het netwerk toegankelijk voor partners uit het bedrijfsleven en de overheid.

De database is wereldwijd de eerste in zijn soort en een gezamenlijk initiatief van Techleap.nl, de vier Technische Universiteiten (Delft, Eindhoven, Twente en Wageningen), TNO,  NWO-TTW en de VSNU met steun van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

EVENEMENTEN
Seminar werken aan waarde: 'Hoe verhoogt u de waarde van uw bedrijf?'

9 april 2020  l  19:00 - 21:30  l  AFAS Leusden

Als ondernemer weet u uiteraard precies hoe uw bedrijfsresultaten eruitzien. Maar weet u ook hoeveel uw bedrijf waard is? Is uw bedrijfswaarde hoog genoeg om continuïteit te garanderen, een goede prijs voor uw bedrijf te krijgen mocht u het in de toekomst verkopen, en voor een zorgeloos pensioen? En hoe kunt u een hogere waarde creëren in uw bedrijf?

Masterclass Cash & Grow Bedrijfsovername: 'Uw bedrijf verzilveren in twee stappen.'

2 april 2020 - Zeist

Het leeuwendeel van de opgebouwde waarde in je onderneming verzilveren en vervolgens je onderneming versneld laten doorgroeien met behulp van ervaren ondernemers aan je zijde. Dit is mogelijk met het Cash & Grow verkoopproces en vele ondernemers gingen u voor.
Masterclass Bedrijfsovername: 'Heeft u plannen voor een bedrijfsovername?'

9 april 2020 - Rotterdam

Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat veelal meerdere jaren in beslag neemt. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.
Masterclass Terug op het goede spoor: 'Maak werknemers weer bevlogen en betrokken.'

23 april 2020 - Zeist

Klanten willen niet alleen een goed product of een goede dienst, ze willen ook dat die met plezier geleverd wordt. Als ze bediend worden door een tevreden medewerker zijn ze zelf ook sneller tevreden, en komen ze terug. Maar in veel organisaties droogt het plezier geregeld op. Dat gaat ten koste van de efficiency, de klanttevredenheid en dus ook de omzet.
RONDETAFELGESPREKKEN
Ontmoet andere ondernemers en deel kennis over actuele onderwerpen die spelen in de regio.
MASTERCLASSES
Volg een masterclass dat aansluit bij je doelstelling als ondernemer.
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745222   l   06 - 54665178
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven