This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Sport en Economie
Hulster vestingcross op historisch parcours.

De Vestingcross is een uitgelezen mogelijkheid om Hulst aan Nederland, Vlaanderen en ook aan de rest van de wereld te presenteren.

De Vestingcross – met het Vlaamse Ethias verzekeringen als opvolger van Brico als hoofdsponsor – is een extra stimulans voor de regionale economie. ,,Sport en economie liggen heel dicht bij elkaar. De Vip-tent op de Vestingcross is dan ook een ideale gelegenheid om zakelijke contacten te onderhouden en nieuwe business te genereren”, vervolgt de wethouder, die het veldrijden in 2017 naar Hulst wist te halen.

Veiligheids- en overlevingstrainingen
Wereldwijd specialist in veiligheidstrainingen.

RelyOn Nutec (het voormalige Falck Safety Services) is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in veiligheids- en overlevingstrainingen. Ze variëren van het ondersteunen van mensen bij het ontwikkelen van hun professionele vaardigheden tot en met het organiseren van crisismanagementtrainingen voor multinationals. De global footprint is één van de belangrijkste elementen voor haar klanten.

RelyOn Nutec heeft een enorm internationaal netwerk van trainingscentra. Die globalisering kwam ook treffend tot uiting in de toespraken bij de viering van het eerste lustrum in het state-of-the-art opleidingscentrum van RelyOn Nutec in blue energy port Oostende.

Transport en Logistiek
Pfauth Logistics fors uitgebreid.

Pfauth Logistics BV heeft onlangs haar bedrijfsterrein in havengebied Vlissingen Oost meer dan verdubbeld, inclusief de nieuwbouw van een extra loods. Met het verruimen van de logistieke capaciteiten is het familiebedrijf klaar voor de toekomst. De onderneming verzorgt al 45 jaar logistieke diensten op maat aan diverse industriële, maritieme- en handelsbedrijven.

Kernactiviteiten zijn op- en overslag, expeditie & transport en totale douaneafhandeling, gebruik makend van jarenlange ervaring en moderne ICT toepassingen. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid zijn de pijlers waarop Pfauth Logistics is gegrondvest. Het bedrijf is onder andere specialist in vervoer en opslag van ADR en IMO lading.

Innovatie
Bracke aandrijfspecialist: innovatieve smart motor sensor.

Met de innovatieve smart motor sensor service van Bracke Aandrijfspecialist kunnen onregelmatigheden in een elektromotor snel worden gesignaleerd, waardoor het risico op storing of uitval wordt verlaagd. Bovendien kan in voorkomende gevallen onderhoud worden uitgesteld.

Vaak wordt namelijk preventief onderhoud verricht, ongeacht de werkelijke staat van de machine. ,,Met de smart motor sensor baseren we het onderhoud op reële gegevens, waardoor we het risico van storing of ongeplande uitval kunnen voorspellen. Het resultaat is een langere levensduur voor de machine, minder verrassingen door ongeplande stops en minder onderhoudskosten”, legt directeur-eigenaar Joris Bracke uit.

Digitalisering en Robotisering
Meerderheid werknemers denkt dat technologie hun werkervaring verbetert.

De meerderheid van de Nederlandse werknemers (52%) denkt dat werkgevers AI en andere technologie gaan benutten om de werkervaring te verbeteren. Slechts 19% van deze werknemers is bezorgd dat technologie, zoals AI en robotica, hun functie gaat overnemen.

Deze positieve kijk op de impact van technologie komt naar voren in het Future of Work-rapport van Ricoh. Dit onderzoek gaat na in hoeverre technologie, samenwerking en duurzaamheid voorop moeten staan voor een succesvolle toekomst voor bedrijven.
Evenementen
Op 9 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek 'Hoe positioneer ik mijn bedrijf' in Zeeland.

Klanten hebben veel keus. Maar hoe zorg je ervoor dat ze voor jouw bedrijf kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar je voor staat.

Je merk is het kader van je online marketing, en daarbinnen zorg je voor de content die daarbij past. De vraag die je moet beantwoorden is daarom: hoe bepaal je dat kader? Daarvoor moet je weten wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat.

Op 14 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek 'Mijn documentenstroom in de cloud. Dat is toch niet veilig!' in de business room van Simac in het PSV Stadion.

Wilt u altijd en overal inzicht hebben in uw financiële situatie? Slimmer inkopen door facturen te matchen met inkoop en levering? Facturen matchen met contracten? En kiest u voor cloud of houdt u graag zelf controle en kiest u liever voor een on-premise installatie?

Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen.


Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.