This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Deze keer met onder andere:
  • Tips voor thuiswerken.
  • Gratis webinar over de SDE++ subsidie.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
THUISWERKEN
Thuiswerken wordt weer de norm, zo sla jij je erdoorheen

Eindelijk zag je je collega's weer, in ieder geval zo nu en dan. Maar daar komt weer een einde aan. Thuiswerken wordt opnieuw de norm. Hoe houd je dat – voor de zoveelste keer – vol?

Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan. Dat is een van de nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, nu het aantal besmettingen zo hard oploopt.
WEBINAR
Ontdek alles over de SDE++ subsidie in ons gratis webinar

Denk je na over zakelijke zonnepanelen? De deadline voor de subsidie SDE++ 2020 komt snel dichterbij. In ons webinar vertellen we je hoe je als ondernemer van deze subsidie kunt profiteren met zakelijke zonnepanelen. Schrijf je dan snel in voor dit gratis webinar.
ONTWIKKELINGEN EN DIGITALISERING
Het EAM Trendrapport 2020

Nieuwe technologische ontwikkelingen wisselen elkaar af en bieden veel kansen voor een manager in het vakgebied van Enterprise Asset Management (EAM). Naast die kansen zijn er ook veel uitdagingen, zoals de vergrijzing van personeel, veroudering van assets en het zorgen voor een veilige werkomgeving.
BEDRIJFSADVIES
'Belang export en handel voor economie niet verwaarlozen'

De Nederlandse handels- en exportpositie staat onder druk door corona en toenemende kritiek op handelsverdragen. Daarom moet er een publiek-private strategie komen voor internationaal opererende Nederlandse bedrijven.
Heb je een artikel dat aansluit bij het bovenstaande thema en wil je die graag delen met ondernemend Nederland? Neem gerust contact met ons op.

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 74 52 20

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven