This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

De uitbraak van het coronavirus stelt bedrijven voor nieuwe uitdagingen. Het beschermen van uw werknemers tegen arbeidsrisico's is hierdoor onverminderd actueel. Door de arbeidsrisico’s binnen uw bedrijf in kaart te brengen, kunt u ze aanpakken. Hiervoor gebruikt u de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

De beknopte, praktische gids van ArboNed helpt u op weg bij het opstellen van een RI&E, uitvoeren van het Plan van aanpak én het zorgen voor 'coronaproof' werkplekken.

 
In de gids:
  • overzicht van de belangrijkste arbeidsrisico's;
  • simpel stappenplan om zelf uw RI&E op te stellen;
  • tips om gezond en veilig (thuis) te werken in tijden van corona;
  • inspirerende voorbeelden van andere mkb'ers.


Webinar 'Aan de slag met de RI&E in tijden van corona'

Meer over dit onderwerp? Meldt u dan aan voor het online webinar op 25 juni om 12.00 uur. In een half uur praat Corina van Dijk, ergonoom bij ArboNed u bij over het zorgen voor 'coronaproof' werkplekken en het gebruik van de RI&E hierbij. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan ons expertpanel.
Meer informatie
Wilt u meer weten over het hoe en waarom van arbeidsrisico's verminderen in uw bedrijf? Check dan ook dit artikel. Meer informatie over oplossingen in tijden van corona? Download dan de korte checklist 'Werken in de nieuwe werkelijkheid'. Op zoek naar gerichte coaching en praktische ondersteuning? Met mijn Mijn preventie-expert schakelt u op een laagdrempelig manier een arbo-expert in.

 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven