This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Als gevolg van COVID 19 heeft het Nederland het zwaar te verduren. Gedeeltelijke lock-downs leiden ertoe dat mkb’ers moeilijk het hoofd boven water kunnen houden. De crisis die het coronavirus wereldwijd veroorzaakt, zorgt dan ook voor veel onzekerheid en het op zoek moeten gaan naar passende maatregelen.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
Veerkrachtigheid in tijden van COVID-19!

Als gevolg van COVID 19 heeft het Nederland het zwaar te verduren. Gedeeltelijke lock-downs leiden ertoe dat mkb’ers moeilijk het hoofd boven water kunnen houden. De crisis die het coronavirus wereldwijd veroorzaakt, zorgt dan ook voor veel onzekerheid en het op zoek moeten gaan naar passende maatregelen.
Connectr: samen de energietransitie versnellen

The Economic Board roept ondernemers met betrokkenheid bij de energietransitie op om aan te haken bij Connectr Energy Innovation. Het doel: bijdragen aan het versnellen van de energietransitie door het praktisch toepasbaar maken van innovatieve technologieën.
Juist nu op zoek naar personeel in Duitsland

Ook – of misschien wel juist – in tijden van het coronavirus biedt de Nederlands-Duitse arbeidsmarkt volop kansen voor ondernemers die op zoek zijn naar personeel. Dat blijkt uit inschattingen van onder meer de Duitse Agentur für Arbeit. Ondernemers en (potentiële) grensgangers die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het zoeken naar en aannemen van Duitsers, kunnen aankloppen bij het GrensInfoPunt van de Euregio Rijn-Waal in Kleve (D).
Goed werkgeverschap: maak gratis ontwikkeltraject kenbaar bij uw werknemers

Het zijn bijzonder roerige tijden op de arbeidsmarkt. In bepaalde sectoren vallen harde klappen, terwijl een andere branche handen tekort komt. Onder veel werknemers leeft onzekerheid en werkgevers kunnen vaak die zekerheid niet langer bieden. Misschien moet u afscheid nemen van uw betrouwbare personeel of wilt u schuiven met functies. “Het is een kwestie van goed werkgeverschap”, zeggen Cindy Frieswijk en Jacqueline Scholtes in koor. Zij bieden loopbaanadvies voor alle werkenden en werkzoekenden. Dit waardevolle traject is gratis dankzij een tijdelijke subsidie uit de pot ‘NL leert door’. “Maar wees er snel bij, want het potje raakt snel leeg.”
Clifford training & coaching - Think Global, Act Local!

Na een studie HEAO en bedrijfskunde en diverse banen in het bedrijfsleven was Dave 18 jaar geleden – toen hij 30 jaar oud was – bijna voor een goede baan verhuisd naar London. Vanwege de liefde bleef hij in Nederland en startte vervolgens in 2004 zijn eigen bedrijf: ‘’Het is mijn passie om door middel van verschillende technieken, mensen te ontwikkelen, transformeren en te laten groeien.
Alfa Accountants & Adviseurs helpt ondernemers bij verduurzaming

Accountants die meedenken met uw CO2-footprint of met circulair ondernemen of met uw wagenpark of verduurzaming van uw vastgoed? Jazeker, Alfa Accountants & Adviseurs kan u als ondernemer naast het standaardpakket financiële dienstverlening ook helpen met allerlei vraagstukken rondom duurzaamheid. Van energietransitie tot circulair ondernemen en van enkele adviezen tot B Corp certificeren; u kunt hiervoor terecht bij Alfa Accountants & Adviseurs.
Voronoi creëert wow-factor met duurzame eye-catchers

Met je bedrijf een geweldige eerste indruk maken en dat ook nog eens op een verantwoorde, duurzame manier. De droom van elke organisatie. De Arnhemse startup Voronoi biedt daarvoor een heel nieuw en innovatief concept: circulair geproduceerde wanden, geheel opgebouwd uit (eigen) restmaterialen. Elke Voronoi-wand heeft een unieke wow-factor. Een duurzame eyecatcher waarmee je je als organisatie moeiteloos positioneert en onderscheidt.
Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

In een snel veranderende wereld wordt er veel van jou gevraagd. Het vraagt om een wendbare stijl van leidinggeven aan jezelf - zien wat er nodig is en dan ook nog het vermogen hebben om hierop in te spelen. Die wendbaarheid en het vertrouwen in jezelf komt het best naar voren als je luistert naar je eigen innerlijke kompas. Wat zijn je drijfveren, je krachten, waar krijg jij energie van en waar wil je naartoe (waar wil jij echt voor vechten)?
Onleesbaar

Onlangs was het de week van het lezen en schrijven. Dat is geen promotieweek om mensen meer boeken te laten kopen, maar is bedoeld om meer mensen te leren lezen en schrijven. Want – en dit is echt ongelofelijk – er zijn in Nederland tweeëneenhalf miljoen mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dat leest u goed: tweeëneenhalf miljoen! Dat gaat om 1 op de 7 Nederlanders! Toch kan ik me voorstellen dat de gemiddelde werkgever dit niet direct herkent en zal denken dat dit in zijn of haar organisatie niet voorkomt. Mensen die moeite hebben met lezen en schrijven weten dit echter vaak heel goed te verbergen. Het is dan ook niet echt iets waar je makkelijk voor uitkomt.
 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven