This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste landelijke nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Relatiegeschenken
Relatiegeschenk is branding.

Een relatiegeschenk dient in het marketingplan te passen. Het dient een doel zoals de naamsbekendheid bij bestaande of juist nieuwe klanten te vergroten. Een juist relatiegeschenk zorgt dat klanten zich meer aan het merk binden en de verkoop een plus geven.

Het gaat om het vergroten van de relatie. Voor de bestaande klant en de klant die je graag binnen haalt. Dat doe je uitsluitend met een doordacht relatiegeschenk wat onderdeel is van het marketingplan.

Veiligheid & Gezondheid op de werkvloer
Coronavirus en zakendoen: wat moet u weten?

Doet u zaken in China, dan heeft u misschien vragen over de uitbraak van het nieuwe coronavirus in de regio Wuhan. Op verschillende plekken vindt u informatie over de laatste stand van zaken.

Om te voorkomen dat het coronavirus verder verspreidt heeft Nederland maatregelen genomen. Zo geldt er een aangepast reisadvies. Heeft u plannen om binnenkort naar China te gaan, bekijk dan eerst het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Bedrijfsadvies
Wees klanten beter van dienst met een CRM-systeem.

CRM is een afkorting van Customer Relationship Management. Het is gericht op het optimaliseren van uw dienstverlening aan klanten. Data speelt hierbij een belangrijke rol! Vergelijk de aankopen van uw klanten om patronen op te kunnen merken. Welke producten worden bijvoorbeeld geregeld samen gekocht? Via welke kanalen komen klanten bij uw organisatie terecht? Over welke producten worden de meeste vragen gesteld bij uw klantenservice? Enzovoorts.

Een maatwerk
CRM-systeem helpt u dergelijke vragen te beantwoorden. Hier hoeft u zelf niets voor te doen! De techniek bundelt de beschikbare data en zorgt voor heldere inzichten.
Communicatie & PR
Een netwerkborrel, hoe pak ik dat aan? 6 tips!

Tegenwoordig vindt online nogal wat acquisitie plaats. LinkedIn, Facebook en Google Ads – we worden dagelijks doodgegooid met advertenties en promotie.

Maar ook de kracht van offline acquisitie moet u als ondernemer zeker niet onderschatten. Vooral als u in de regio klanten wilt aantrekken, is een netwerkborrel vaak dé gelegenheid om uw gezicht te laten zien. Maar zo’n netwerkborrel, hoe haalt u daar alles uit? Wij delen 6 handige tips.

Financieel & Juridisch
Vraag nu innovatiekrediet aan.

Bent u bezig met de technische ontwikkeling van een nieuw product of met de klinische ontwikkeling van een medicijn of apparaat? U kunt profiteren van het Innovatiekrediet. Het Innovatiekrediet is voor de ontwikkeling van veelbelovende en uitdagende innovaties met een uitstekend marktperspectief.

Met het Innovatiekrediet wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijdrage leveren aan de innovatiekracht en een duurzame groei van de Nederlandse economie.

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.