This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer het laatste nieuws uit de regio voor je samengesteld.

Deze keer met onder andere:
  • vergaderlocatie in de regio
  • psychologische veiligheid in teams

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
VERGADERLOCATIES
Geniet ook met 1,5 meter afstand bij de Winkel van Sinkel

Vergaderen op 1,5 meter afstand op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in Utrecht. De Winkel van Sinkel is een iconisch gebouw in het hart van Utrecht. Centraal in het land, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid in de buurt.

Veilig en vertrouwd uw bijeenkomst organiseren bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, vindt u Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Een modern 4-sterrenhotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten. Van vergadering of een intieme receptie tot een symposium of feest.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Psychologische veiligheid in teams vergroten

Het coronatijdperk zorgt momenteel voor veel onzekerheden en heeft grote impact op het gevoel aan psychologische veiligheid. Langdurige onzekerheid leidt tot minder arbeidsvreugde en heeft impact op de prestaties van een team. Het is dus goed om aandacht te besteden aan deze psychologische veiligheid.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl   l   06 27006797
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven