This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws in je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Ali Nuweif: veel leesplezier!
Duurzaamheid & Innovatie
Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken

Ook uw gemeente of regio moet de duurzaamheidsdoelen behalen. RVO organiseert daarom een reeks themabijeenkomsten over lokale benutting van zon.

Op de bijeenkomst van 5 maart staan we stil bij het thema: zon op daken. De gebouwde omgeving biedt vele mogelijkheden voor zonne-energie.
Circulaire economie

Vroeg of laat krijgt ook u ermee te maken: de circulaire economie. Een economie waarbij we slimmer omgaan met grondstoffen. Het kabinet zet hier vol op in.

Bedrijven moeten in 2030 minimaal 50% minder mineralen, fossiele grondstoffen en metalen gebruiken. Dat is hard nodig om klimaatverandering tegen te gaan. Ook draagt dat in belangrijke mate bij aan de doelen van het Klimaatakkoord.

Hoe u als ondernemer of gemeente daaraan bijdraagt?

Van deze circulaire ondernemers kunt u leren

Steeds meer ondernemers willen circulair ondernemen. Er zijn talloze voorbeelden van aanpakkers die laten zien hoe u dit kunt doen.

In de Week van de Circulaire Economie organiseren meer dan 200 van hen events én staan iconische projecten op het podium bij de Circular Awards.

Als iets centraal staat in de Week van de Circulaire Economie, is dat wel inspiratie.

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer
Praktische gids voor een gezond bedrijf

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als jouw mensen goed in hun vel zitten, hebben ze daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor jou als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.
Bedrijfshuisvesting
Ruimte voor ondernemers

In de portefeuille van OML zijn diverse kavels op de bedrijventerreinen in Midden-Limburg beschikbaar. Een maatwerk kavel is bespreekbaar, afwijkend van de voorgestelde kavelverdeling en oppervlakten. OML is meer dan een verkoper van vierkante meters.

Het juiste bedrijf op de juiste locatie is het credo. De bedrijfskavel is het middel om bedrijven te faciliteren. Hiermee worden economische ontwikkelingen gestimuleerd en worden arbeidsplaatsen gecreëerd. De puzzel leggen welke bedrijven het beste passen op de beschikbare kavels van OML. Dat is waar het om draait.

Rondetafelgesprek
Uitnodiging Rondetafelgesprek 2 april Woudenberg - De toekomst van Fintech

Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft.
Met vriendelijke groet,


Ali Nuweif
a.nuweif@ondernemersbelang.nl
Telefoon : 0512-745234
Mobiel : 06-33685981
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden