This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Personeel en Organisaties
Unieke vergaderlocatie op Twents landgoed

Na de Eerste Wereldoorlog bouwde de Twentse textielfamilie Blijdenstein haar buitenverblijf ‘t Nije Huss op De Wilmersberg. De familie stond erom bekend hun huizen op de mooiste plekken van Twente te bouwen. Het hotel is in eigendom van Ferdinand Fransen (ARKE Reizen).

Vanaf 2011 hebben Boudewijn en Githa van Vilsteren de leiding over De Wilmersberg, waarna er veel veranderingen zijn ingezet.

Zaken doen over de grens
Handelsmissie Mexico met minister-president Rutte

Wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan van 21 tot en met 24 april mee met de handelsmissie met een focus op Tuinbouw en Maritiem/Energie. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte. De missie is onderdeel van het bezoek van minister-president Rutte aan Mexico en Texas.

Nederland en Mexico staan voor dezelfde maatschappelijke uitdagingen en hebben vergelijkbare economische belangen. Dat biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een unieke kans om innovatieve concepten en producten voor het voetlicht te brengen in Mexico. Vooral op het gebied van tuinbouw en energie zijn er zeker mogelijkheden.

Rondetafelgesprekken
Het rondetafelgesprek over ''De toekomst van werk'' op 2 april 2020 in Zwolle.

De methode waarop mensen werken, verandert snel. Wat gisteren nog nieuw was, is vandaag alweer ouderwets. Dat vraagt om vaardigheden die voortdurend worden aangepast en arbeidsverhoudingen die innovatie en kennis te ondersteunen. Gelijktijdig globaliseert de economie en vergrijst de bevolking. Hoe kunnen bedrijven daarmee omgaan?

Tijdens het rondetafelgesprek komen de volgende stellingen aan bod:
Re-design van werk, Economische groei neemt verder af en Vaste banen voor breed inzetbare medewerkers.
Het rondetafelgesprek over "All thing smart: Innovatie'' op 7 mei 2020 in Enschede.

Innovatie is goed, innovatie moet. Dat horen en lezen we dagelijks. De regering zetten regelingen en instrumenten in om innovatie te stimuleren. Maar wat houdt innovatie in en hoe is het te stimuleren? Wordt het belang van het begrip ”innovatie” niet overdreven?

Tijdens het rondetafelgesprek komen de volgende stellingen aan bod: Innoveren is vernieuwen en vernieuwen is iets anders van verbeteren en Procesverbetering en productverbetering”
“Innovatie is noodzakelijk.

Masterclasses Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclasses bedrijfsovername door heel Nederland bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk de onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier