This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Nieuwsgierig? Beluister de eerste podcasts hieronder!
Podcast: denk jij aan je innerlijke balans?

Voor een gezond leven is een goede balans nodig. Nu kan je balans op verschillende manieren uitleggen, zoals de balans tussen werk en privé, maar denk jij wel eens aan een innerlijke balans?
Podcast: duurzaam inzetbaar potentieel

Waarom moet je juist in deze tijd voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer energie steken in duurzame inzetbaarheid? Martine Hauwert ging er tijdens een Business Update over in gesprek met Gerard Scheenstra van Knowvium.
Podcast: een technische versnelling

Door de pandemie zijn we in een digitale versnelling gekomen. In het verleden had digitalisering impact op arbeidsproductiviteit, maar langzaam zijn we minder productief geworden.
 
Podcast: zinvol crisis advies

Ron Lemmens sprak met Renate de Lange van de Raad van Bestuur van PwC. Zij willen ondernemers houvast bieden en staan gratis klaar om ondernemers op weg te helpen bij acute vragen zoals: Hoe loods ik mijn bedrijf goed door deze crisis?
Podcast: geknipt voor de toekomst

Rosie de Haas schoof aan bij Ron Lemmens in een Business Update. Samen gingen ze in gesprek over duurzaamheid in de kappersbranche. Welke duurzame activiteiten worden er uitgevoerd in de kapsalon?
 
Podcast: MKB meets fitness

Fit blijven tijdens kantooruren? Martine Hauwert ging in de Business Update in gesprek met Walter Vendel van fit20. Er werd gesproken over de relevantie voor het MKB in Nederland en een nieuw verdienmodel voor ondernemers.
 
Podcast: wat is jouw lifegoal?

Leef jij je optimale leven? Auteur Mien Gheysens van Lifegoal Academy begeleidt mensen met allerlei hulpvragen. Van loopbaanbegeleiding tot burn-out, in haar praktijk kan iedereen terecht.
Podcast: smart living

Zoek je iets leuks om te doen deze coronaperiode?  Michiel de Zeeuw schoof tijdens een Business Update aan bij Martine Hauwert om te vertellen over de do’s en don’ts in een woning en waar we op moeten letten bij het inrichten van een woning.
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden ? Neem dan vrijblijvend contact op met:  

Rico van der Veen
r.vdveen@ondernemersbelang.nl
Tel: 0512-745224

of

Frank Sanders
f.sanders@ondernemersbelang.nl
Tel: 0512-745222

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven