This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste nieuws op een rijtje gezet.

Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier.
FINANCIEEL & JURIDISCH
Wat moet een ondernemer over het verzekeringsrecht weten?

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende verzekeringen. Niet alle verzekeringen zijn verplicht, maar enkele niet-verplichte verzekeringen zijn wel noodzakelijk om uw onderneming te beschermen tegen allerlei risico’s.

In de praktijk blijkt echter dat ondernemers geregeld onderverzekerd zijn. Door een gebrek aan benodigde kennis en betrouwbare voorlichting op dit gebied zijn ze vatbaar voor risico’s die serieuze consequenties voor het bestaansrecht van hun onderneming kunnen hebben. In dit artikel leest u meer over het verzekeringsrecht en hoe dit uw onderneming kan beïnvloeden.

Waarom is het beter om je administratie door een boekhouder te laten doen?

Ben je een ondernemer? Dan ben je verplicht om ervoor te zorgen dat het financiële plaatje van jouw bedrijf goed bijgehouden wordt. Over het algemeen wordt dit gezien als een grote klus, maar ook als relatief moeilijk. Je zou daarom een boekhouder in kunnen huren die dan verantwoordelijk is voor het bijhouden van de administratie van jouw bedrijf. Jij hoeft je hier dus geen zorgen meer over te maken.
INNOVATIE
Patrick van der Pijl:''Innovatie is als een spier: die moet je constant trainen''

De tijd van een innovatief product op de markt brengen en hopen dat de klant het koopt, is voorbij. De klantvraag is een uitgangspunt en je moet als bedrijf je businessmodel daarop aanpassen. Dat model kan vandaag anders zijn dan morgen. Een wake up call voor oude versleten businessmodellen. Natuurlijk, bedrijven denken best na over innovatie. Toch is innovatie volgens Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc, vaak niet veel meer dan een ‘out of pocket-bedrag’ op de begroting. We doen wel iets, maar echt serieus nemen we innovatie niet.

RECRUITMENT
Jong talent binden tijdens het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek is voor de sollicitant natuurlijk hét moment om zichzelf te bewijzen. Maar het is ook een kans om jouw bedrijf te leren kennen. Met de huidige arbeidskrapte staan sollicitanten vaak niet langer in de rij.

Je zult jong talent moeten binden in het sollicitatiegesprek, maar hoe doe je dat? Corporate recruiter Manon ten Holter van YoungCapital deelt haar gouden tip.

ICT ONTWIKKELINGEN & DIGITALISERING
De 5 belangrijkste SEO trends voor ondernemers in 2020

Als ondernemer heb je weinig tijd en zoekmachine optimalisatie staat misschien niet bovenaan je to-do list. Toch is dit een belangrijk punt, want als je niets aan SEO doet, dan loop je inkomsten mis.

Zoekmachine optimalisatie is een methode waarmee je inspeelt op de parameters die de zoekmachines gebruiken om hun rangschikking te maken. En deze parameters gaan met de tijd mee. Doe je dit goed, dan kom je terecht op de eerste pagina en hopelijk bij de eerste 5. Uit onderzoek is gebleken dat 90 procent van de internetgebruikers niet verder bladert naar een pagina 2. Ook is daar uitgekomen dat slechts 25 procent verder kijkt dan de top 5. Met de volgende 5 SEO trends kun je als ondernemer je website alvast voorbereiden op de toekomst.


RONDETAFELGESPREKKEN
Ontmoet andere ondernemers en deel kennis over actuele onderwerpen die spelen in de regio.
MASTERCLASSES
Volg een masterclass dat aansluit bij je doelstelling als ondernemer.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven