This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Zaken doen over de grens
Handelsmissie Mexico met minister-president Rutte

Wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan van 21 tot en met 24 april mee met de handelsmissie met een focus op Tuinbouw en Maritiem/Energie. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte. De missie is onderdeel van het bezoek van minister-president Rutte aan Mexico en Texas.

Nederland en Mexico staan voor dezelfde maatschappelijke uitdagingen en hebben vergelijkbare economische belangen. Dat biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een unieke kans om innovatieve concepten en producten voor het voetlicht te brengen in Mexico. Vooral op het gebied van tuinbouw en energie zijn er zeker mogelijkheden.

Alternatieve financiering
Corum investments 1 jaar in Nederland

Ruim een jaar geleden is Corum Investments gestart in Amsterdam met zijn commerciële activiteiten in Nederland. De afgelopen dertien maanden heeft een groter aantal particulieren dan verwacht voor Corum gekozen om vermogen op te bouwen. Het team verwacht dan ook dat in 2020 deze groei zal doorzetten.

Edwin Lips, Head of Sales bij Corum Investments Netherlands, begon in december 2018 bij Corum: “Corum is al jaren een begrip in Frankrijk, maar de Nederlandse markt hebben wij als een startup benaderd. Waar begin je dan mee? Het bouwen van een sterk team; bepalen welke expertises je nodig hebt en professionals vinden die dat begrijpen. Met het team hebben we vanuit ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam in 2019 een vliegende start gemaakt.”


Personeel en Organisatiemanagement
Wat werkt er eigenlijk van de huidige HRM- praktijken?

Samenstellers Jurre Valk en Luca Laguna zijn de eersten om toe te geven dat hun boek HRM heden en morgen niet het eerste boek over HRM is. Wel vullen zij een lacune door niet alleen de HRM-praktijken van nu en morgen in kaart te brengen, maar ook door op een rij te zetten welke praktijken effectief zijn.

Niet voor niets luidt de ondertitel van hun boek Evidence-based practice and practice-based evidence: Valk en Laguna bespreken geen HRM-theorieën, maar gaan in hun boek op zoek naar bewijs voor wat in de praktijk werkt.
Dat maakt HRM tot een van de belangrijkste organisatiekundige kennisgebieden van vandaag.

Masterclasses Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclasses bedrijfsovername door heel Nederland bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk de onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Ontwikkelingen en Digitalisering
Pauline Frens start als managing director bij Visma Idella

Visma Idella, aanbieder van innovatieve IT-oplossingen voor beleggings- en pensioenadmininstratoe en (pensioen)uitkeringen, heeft Pauiline Frens benoemd tot de nieuwe Managing Director. De officiële overgang vindt vandaag, op 3 februari 2020 plaats.

Pauline brengt meer dan twintig jaar ervaring in management, technologie en organisatieontwikkeling met zich mee. Deze ervaring, gecombineerd met haar creativiteit, energie en focus op mensen en teams, zal bijdragen aan de ambitie om binnen Visma Idella een winnende cultuur te ontwikkelen.
Bedrijfsadvies
Eazit bundelt krachten voor meest complete MKB propositie

Vanaf 1 februari 2020 zijn de eindgebruikers-activiteiten van Eazit, Crystal Networks en Xenosite volledig samengevoegd in één organisatie die verder gaat onder de naam Eazit.

Eazit biedt met deze samenvoeging een compleet dienstenpakket op het gebied van telefonie, internet, ICT en netwerkdiensten. Binnenkort zal ook een breed pakket aan hostingdiensten worden toegevoegd aan het portfolio. Met dit uitgebreide productaanbod heeft Eazit alles in huis om klanten in het mkb volledig te bedienen.

Willis Towers Watson appoints Angel Hoover as head of Benelux

JORIS WONDERS NAMED AS HEAD OF TALENT AND REWARDS FOR WESTERN EUROPE

Willis Towers Watson (NASDAQ:WLTW), a leading global advisory, broking, and solutions company, today made two senior leadership changes, announcing Angel Hoover as its new Head of Benelux, and Joris Wonders as Head of Talent and Rewards (T&R) for Western Europe.

Hoover is based in Amstelveen, the Netherlands, and takes up her new role with immediate effect, subject to regulatory approval, implementing the company’s strategic vision and driving client satisfaction across the Benelux countries (Belgium, Netherlands, Luxembourg).
Duurzaamheid
Hotel Breeze en gemeente Oostzaan winnen EZK Energy Award 2019

Hotel Breeze en de gemeente Oostzaan winnen de EZK Energy Award 2019. Het energieneutrale hotel onderscheidde zich het meest positief wat betreft energiebesparing en duurzame opwekking en kreeg daarom de EZK Energy Award Bedrijven 2019. Oostzaan kreeg de eervolle EZK Energy Award Gemeenten 2019 omdat de gemeente opvallend succesvol stuurt op energiebesparing bij bedrijven.
Online marketing
Hoe een combinatie van diensten leidt tot online succes

De som van de delen is meer dan de delen afzonderlijk. Het zijn woorden welke iedere ondernemer wel eens gehoord heeft. Het is toepasselijk op verschillende vlakken binnen een onderneming. Ook bij de marketing van een organisatie is dit het geval. We zien steeds meer bedrijven kiezen voor een omnichannel marketing. Het betekent dat er meerdere marketingkanalen worden ingezet. Denk hierbij aan betaald adverteren, de zoekmachines, social media en ook videomarketing om een paar voorbeelden te noemen.
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op met info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier