This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Ondernemend Nederland blijft zich ontwikkelen. Wij houden je graag op de hoogte van het nieuws in jouw regio. Als abonnee van onze nieuwsbrief ontvang je daarom óók deze week de meest recente en interessante artikelen van ons.

Daarnaast introduceren wij vanaf deze week onze nieuwe mediakit. Download hem nu en maak kans op twee vliegtickets naar een bruisende stad!

Namens de regiomanager Ali Nuweif: veel leesplezier!
ICT- ontwikkelingen & digitalisering
Microsoft Office 365 en Azure

ICT kan uw organisatie maken of breken, het is dan ook van levensbelang dat alles zo efficiënt mogelijk werkt. Eén van de ICT diensten en producten die we bij SPOT aanbieden is Microsoft office 365. Dit is een online dienst van Microsoft waar de office producten onder vallen.

Ook de bijbehorende serversystemen Exchange, Sharepoint en Lync vallen hieronder. In plaats van de producten aan te schaffen en te installeren, neemt u een abonnement af. Microsoft zorgt ervoor dat de software up to date blijft zodat u altijd over de nieuwste versie beschikt!
Introductie Intersolve

Onze dienstverlening
Intersolve is dienstverlener op gebied van betalingen, cadeaukaarten en loyaliteit. Sinds de oprichting in 1996 heeft Intersolve zich ontwikkeld van een technologieleverancier tot een toonaangevende dienstverlener op gebied van elektronisch betalen en cadeaukaarten. Hiervoor zet Intersolve haar eigen SaaS-gebaseerde transactieplatform in.

Om klanten optimaal te kunnen ontzorgen heeft Intersolve een vergunning als Electronischgeldinstelling (EGI) van De Nederlandsche Bank.

Alles uit E-Codrive halen

E-Codrive geeft chauffeurs inzicht in hun rijstijl en laat precies zien waar verbetering mogelijk is. Zo rijdt je veiliger, duurzamer en zuiniger. Benieuwd naar hoe jouw organisatie alles uit E-Codrive kan halen? Maakt uw organisatie al gebruik van Prometheus Informatics’ E-Codrive? Enkele voordelen van deze softwareoplossing zijn aantoonbaar minder schades, een lager brandstofverbruik, minder slijtage van onderdelen zoals remmen en een hogere waardering van andere weggebruikers. Maar hoe haal je het meeste uit deze oplossing? We delen 5 tips.
Rondetafelgesprek
Uitnodiging Rondetafelgesprek 26 maart Hilversum - Overschakelen naar circulaire economie.

Circulaire economie is gericht op het inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen: van de winning van grondstoffen tot consumptie.

Door een groeiende bevolking en de toenemende welvaart dreigen grondstoffen schaars te worden. Het wordt steeds belangrijker om de grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Circulaire economie geeft ook nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik. Hoe kan het Nederlandse MKB hier actief op aanhaken?
Met vriendelijke groet,


Ali Nuweif
a.nuweif@ondernemersbelang.nl
Telefoon : 0512-745234
Mobiel : 06-33685981
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden