This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Facilitaire dienstverlening
Personeel & Management
Nieuw: Payroll zonder personeel

Wat zou er mooier zijn dan het uitbesteden van alle risico’s van het hebben van personeel? Afgelopen jaren hebben wij voldoende ervaring opgedaan met zieke medewerkers, een ontslagprocedure, een WIA aanvraag of een afkoop in een vaststellingsovereenkomst met een hoge transitievergoeding. En steevast kost het naast het geld ook nog eens veel ergernis en tijd.

Dat kan anders…..

Datamanagement
Het cruciale belang van datamanagement in de maakindustrie

De digitale transformatie is ook in de maakindustrie in volle gang. Dit gebeurt om processen te optimaliseren, nieuwe producten of diensten te ontwikkelen en de wensen van klanten nog beter te vervullen. De essentiële vraag is natuurlijk hoe de genetische samenstelling is van een industrieel maakbedrijf dat met succes kan opereren in het digitale tijdperk.
Databeveiliging en de impact van datalekken voor kleine ondernemingen

Door de digitalisering neemt de cybercriminaliteit ernstige vormen aan. Bedrijven moeten alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat de gegevens van de onderneming en hun klanten in de verkeerde handen terechtkomen.

Met de nieuwe AVG wetgeving is het nog belangrijker geworden om te voorkomen dat de privacy van klanten wordt gewaarborgd en de gegevens van klanten te grabbel liggen voor kwaadwillenden. Welke bedreigingen zijn er zoal en wat is de impact van datalekken voor kleine ondernemingen?
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier