This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws in je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Albert Sliedrecht: veel leesplezier!
Personeel en Organisatie
Avonturenpark Hellendoorn: Dé unieke bedrijfsfeestlocatie in Oost-Nederland

Een avontuurlijke locatie, verschillende thema’s, bijzonder entertainment en all-in verzorging qua hapjes en drankjes zorgen voor een geslaagd bedrijfsfeest: “A Night full of Adventure”.

Midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt Avonturenpark Hellendoorn: een unieke evenementenlocatie. Wij bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsfeest, congres of klantendag.
Uitnodiging Linkedin Masterclass 22 april Zwolle

Hoe haal je het maximale uit LinkedIn? Na 1 middag kan en wil je meteen aan de slag!

Met bijna 8 miljoen accounts in Nederland, zit 79% van de beroepsbevolking op LinkedIn. Voeg daaraan toe dat 80% van alle B2B social leads via LinkedIn gaan, dan is LinkedIn niet weg te denken als onderdeel van elke sales en marketing strategie.

Ergens tussen die 8 miljoen accounts zit jouw doelgroep namelijk, maar hoe val je op met de juiste boodschap en gevoel, bij de juiste mensen?
Bedrijfshuisvesting
Ruimte voor ondernemers

In de portefeuille van OML zijn diverse kavels op de bedrijventerreinen in Midden-Limburg beschikbaar. Een maatwerk kavel is bespreekbaar, afwijkend van de voorgestelde kavelverdeling en oppervlakten. OML is meer dan een verkoper van vierkante meters.

Het juiste bedrijf op de juiste locatie is het credo. De bedrijfskavel is het middel om bedrijven te faciliteren. Hiermee worden economische ontwikkelingen gestimuleerd en worden arbeidsplaatsen gecreëerd. De puzzel leggen welke bedrijven het beste passen op de beschikbare kavels van OML. Dat is waar het om draait.

Duurzaamheid
Kantoren dreigen onverhuurbaar te worden

Hoewel kantooreigenaren en makelaars het zich wellicht nog onvoldoende realiseren, per 1 januari 2023 moet een kantoor dat groter is dan 100 m² voorzien zijn van minimaal energielabel-C!

Voldoet het niet aan deze minimale eis, dan mag het kantoor in principe niet meer worden gebruikt. Pandeigenaren hebben – mocht het nodig zijn – nog een krappe 3 jaar de tijd om energiebesparende maatregelen te nemen.
Met vriendelijke groet,

Albert Sliedrecht
a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl
(0512) 745 223

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden