This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Communicatie & PR
Relatiegeschenk is branding.

Een relatiegeschenk dient in het marketingplan te passen. Het dient een doel zoals de naamsbekendheid bij bestaande of juist nieuwe klanten te vergroten. Een juist relatiegeschenk zorgt dat klanten zich meer aan het merk binden en de verkoop een plus geven.

Het gaat om het vergroten van de relatie. Voor de bestaande klant en de klant die je graag binnen haalt. Dat doe je uitsluitend met een doordacht relatiegeschenk wat onderdeel is van het marketingplan.

Boodschap plakken.

Stickers plakken is altijd leuk en soms nuttig. Wie kent ze niet het 30 kilometer bord geplakt op een kliko. Het wordt meestal gedaan door scholieren om automobilisten nogmaals te wijzen op veilig rijden in de straat. Op zich een goede actie. Jammer is dat de container maar eenmaal per maand op straat staat.

In feite is een sticker een informatiemedium. Bedrijven laten stickers bedrukken voor promotiedoeleinden. In feite kunnen stickers op elke ondergrond geplakt worden; vloer en raamstickers bijvoorbeeld kunnen op elk gewenst formaat bedrukt worden.
Rondetafelgesprek
Uitnodiging Rondetafelgesprek 26 maart Hilversum - Overschakelen naar circulaire economie.

Circulaire economie is gericht op het inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen: van de winning van grondstoffen tot consumptie.

Door een groeiende bevolking en de toenemende welvaart dreigen grondstoffen schaars te worden. Het wordt steeds belangrijker om de grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Circulaire economie geeft ook nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik. Hoe kan het Nederlandse MKB hier actief op aanhaken?
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.