This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform ook weer een nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Deze keer met onder andere:
  • vergaderlocaties in de regio
  • psychologische veiligheid in teams

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.

Veel lees plezier,

Anneke van der Heide
Vergaderlocaties in het Noorden
Veilig en zorgeloos vergaderen in Groningen

Op zoek naar een coronaproof vergaderlocatie in Groningen?  U bent van harte welkom bij MartiniPlaza in Groningen. MartiniPlaza in Groningen is de grootste vergader- en evenementenlocatie van Noord-Nederland en heeft alle (vergader)ruimtes aangepast volgens de laatste richtlijnen vanuit het RIVM.
Vergaderen in een nieuw en ruimer jasje

Vergaderen bij De Bonte Wever in Assen is sinds juni 2020 nog net zo vertrouwd als daarvoor, maar dan aangepast aan de maatstaven van de huidige tijd. In een nieuw en wat ruimer jasje vanwege de inachtneming van de 1,5 meter afstand, welke niet alleen tijdens de vergadering gehanteerd wordt, maar uiteraard ook bij binnenkomst en eventuele pauzes, lunch, naborrel, etc.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Psychologische veiligheid in teams vergroten

Het coronatijdperk zorgt momenteel voor veel onzekerheden en heeft grote impact op het gevoel aan psychologische veiligheid. Langdurige onzekerheid leidt tot minder arbeidsvreugde en heeft impact op de prestaties van een team. Het is dus goed om aandacht te besteden aan deze psychologische veiligheid.
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl   l   06 27006797
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven