This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het is als ondernemer altijd handig om op de hoogte zijn van het laatste nieuws in je regio. Vanuit dit oogpunt hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet.

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier!
Duurzaamheid & Innovatie
Introductiebijeenkomst renovatieversneller (18 maart 2020)

Laat u op 18 maart 2020 bijpraten over de Renovatieversneller tijdens de derde introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Groningen, Friesland, Drenthe.

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Het doel is om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

Circulair bouwen

Wilt u als professional of als organisatie circulair bouwen? Of vraagt uw opdrachtgever daarom? En weet u niet hoe? Doe uw voordeel met het stappenplan.

De eerste stap draait om de ambitie. Wat is de circulaire doelstelling van uw organisatie of opdrachtgever? Het is het startpunt om anders naar huisvestingsvraagstukken te kijken. Vaak sluit de ambitie aan bij de organisatiemissie. Draagvlak is daarbij essentieel.

Bedrijfshuisvesting
Ruimte voor ondernemers

In de portefeuille van OML zijn diverse kavels op de bedrijventerreinen in Midden-Limburg beschikbaar. Een maatwerk kavel is bespreekbaar, afwijkend van de voorgestelde kavelverdeling en oppervlakten. OML is meer dan een verkoper van vierkante meters.

Het juiste bedrijf op de juiste locatie is het credo. De bedrijfskavel is het middel om bedrijven te faciliteren. Hiermee worden economische ontwikkelingen gestimuleerd en worden arbeidsplaatsen gecreëerd. De puzzel leggen welke bedrijven het beste passen op de beschikbare kavels van OML. Dat is waar het om draait.

Rondetafelgesprek
Op 5 maart organiseren wij het rondetafelgesprek 'Duurzaamheid in de noordelijke provincies: welke stappen zet het MKB?' in Drachten

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over ‘Duurzaamheid in de noordelijke provincies ‘ op 5 maart 2020 in Drachten.

Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen.

Met vriendelijke groet,

Björn Schilder
b.schilder@ondernemersbelang.nl
0512 74 52 35
06 15457580

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg ons.
 
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden