This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
Evenementen
Op 9 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek ''Hoe positioneer ik mijn bedrijf''
in Zeeland''


Klanten hebben veel keus. Maar hoe zorg je ervoor dat ze voor jouw bedrijf kiezen? Dat begint met een sterk merk: ze moeten weten waar je voor staat. Je merk is het kader van je online marketing, en daarbinnen zorg je voor de content die daarbij past. De vraag die je moet beantwoorden is daarom: hoe bepaal je dat kader? Daarvoor moet je weten wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat.
Op 14 april 2020 organiseren wij het rondetafelgesprek “Ieder bedrijf wordt een IT bedrijf” in de business room van Simac in het PSV Stadion.

Wilt u altijd en overal inzicht hebben in uw financiële situatie? Slimmer inkopen door facturen te matchen met inkoop en levering? Facturen matchen met contracten? En kiest u voor cloud of houdt u graag zelf controle en kiest u liever voor een on-premise installatie?
Financieel en Juridische dienstverlening
Avineon neemt Tensing international over

Karlu Rambhala, Chief Executive Officer van Avineon, kondigt de overname aan van Tensing International B.V., gevestigd in Waardenburg, Nederland.

Als één van de toonaangevende GIS-consultancy bedrijven in Nederland helpt Tensing klanten om het maximale te halen uit Esri’s ArcGIS en Safe Software’s FME-technologie. Met een focus op hoogwaardige technische expertise, klant-betrokkenheid en innovatie biedt Tensing adviesdiensten, applicatiebeheer, implementatie- en integratiediensten, software-ontwikkeling en projectmanagement voor klanten in heel Nederland en daarbuiten.

Zaken doen over de grens
Handelsmissie Mexico met minister-president Rutte

Wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan van 21 tot en met 24 april mee met de handelsmissie met een focus op Tuinbouw en Maritiem/Energie. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte. De missie is onderdeel van het bezoek van minister-president Rutte aan Mexico en Texas.

Nederland en Mexico staan voor dezelfde maatschappelijke uitdagingen en hebben vergelijkbare economische belangen. Dat biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen een unieke kans om innovatieve concepten en producten voor het voetlicht te brengen in Mexico. Vooral op het gebied van tuinbouw en energie zijn er zeker mogelijkheden.

Masterclass Bedrijfsovername
Overweegt u een bedrijf te kopen of verkopen? Onze masterclasses bedrijfsovername bieden u de optimale voorbereiding. Bekijk onderstaande video en kom te weten welke belangrijke onderwerpen aan bod komen!
Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier