This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

We verlaten langzaam maar zeker de intelligente lockdown. De aankomende tijd zullen de lockdown winnaars zich laten zien. Nu de overheid steeds meer de teugels laat vieren is het voor alle ondernemers alle hens aan dek. Op welke manieren je deze intelligente exit periode aan kunt vliegen lees je in deze special.

Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier.
INNOVATIEVE CHALLENGE
Gezocht: 1,5 meter-oplossingen voor het MKB

Ondernemers uitdagen om mee te denken over de nieuwe 1,5 meter economie. Het creëren van creatieve, concrete oplossingen waarmee collega’s hun voordeel kunnen doen. Daar draait het om in de 1,5 meter innovatie challenge, die vandaag van start gaat. Het beste idee wordt beloond met een bedrag van 7.500 euro.
VEILIG TERUG NAAR KANTOOR
Anderhalve-meter-kantoren. Hoe werkt dat?

Als we binnenkort gedeeltelijk terugkeren naar onze kantoren, zal een flink aantal maatregelen getroffen moeten worden. Alle ruimtes in de kantoorgebouwen moeten veilig toegankelijk zijn en gebruikt kunnen worden. Maar hoe werkt de intelligente exit in de praktijk?
EXITSTRATEGIE
De vijf-stappen-corona-exitstrategie

Over de economische rampen die de coronacrisis veroorzaakt wordt dagelijks veel gepraat en geschreven. Wat wij echter hebben gemist is een plan om deze crisis op te lossen. Dit geven wij u in de vorm van de Vijf-Stappen-Corona-Exitstrategie.
KREDIETLIMIETEN
Coface houdt beoordeling kredietlimieten op pre-covid-19 niveau

Coface scherpt de voorwaarden niet aan nu met andere kredietverzekeraars een samenwerking is getekend met de Nederlandse Staat, die voor maximaal EUR 12 miljard participeert in het verzekerd risico. Deze overeenkomst geeft Coface meer ruimte om klanten te verzekeren tegen kredietrisico zelfs in deze periode waarin de vooruitzichten uiterst onzeker zijn.
ALTERNATIEVE FINANCIERINGSOPTIE
Houd grip op je cashflow met alternatieve financieringsoptie 'factoring'

De coronacrisis houdt de wereld in z’n greep. Door alle getroffen maatregelen, in Nederland maar ook in de rest van de wereld, is het voor veel ondernemers een grote uitdaging geworden om grip te houden op de cashflow.
INNOVATIEVE STARTUP
Investeerders geven EZ Factory groeiboost van 720.000 euro

EZ Factory, leverancier van mobiele apps die gebruikt worden in productieomgevingen, heeft een tweede kapitaalinjectie van 720.000 euro binnengehaald. De investeerders zien veel potentie in de innovatieve startup, die reeds bekende klanten heeft zoals Heineken, FrieslandCampina en FN Steel.
ANTI-CORONASCHERM
Gehard glas veiliger dan plexiglas als anti-Coronascherm

Plexiglas schermen brengen werknemers onnodig in gevaar. De vraag naar plexiglas als bescherming tegen corona besmettingen is enorm toegenomen, maar de veiligheid van plexiglas laat te wensen over. Het is bijvoorbeeld zeer brandbaar. Bij blootstelling aan hitte smelt het plexiglas of spat het snel uiteen.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven