This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,
Het bedrijfsleven in Nederland staat niet stil. Daarom houden we je op de hoogte van het laatste regionale nieuws over ondernemen.

Hét Ondernemersbelang wenst je veel leesplezier!
i4talent
i4talent is verhuisd!

i4talent verruilt Den Haag, stad achter de duinen, om zich te vestigen in het mooie Reeuwijk. Het nieuwe pand is een voormalig Rabobank gebouw en is nu helemaal omgebouwd tot een tof pand, in i4talent stijl!

De verhuizing naar een groter kantoor was onvermijdelijk. i4talent is het afgelopen jaar met 50% gegroeid. En heeft nu meer ruimte om haar kandidaten op te vangen, haar professionals te voorzien van diverse trainingen en kantoorruimte wanneer zij geen opdracht hebben.

Oftwel double the team, double the space en double the troubeleshooters!
Stichting Slakkenhuis
Banenmarkt 2020 2e jaargang

Voor de tweede maal organiseert Stichting Slakkenhuis een banenmarkt in Rotterdam.

Vorig jaar was dat in de Boekenberg, dit jaar in een prachtige ruimte in de bibliotheek. Opnieuw doen we dat voor een bijzondere groep werkzoekenden: mensen met een auditieve beperking.

Credion
Financiering van een succesformule voor kiters door kiters

Credion is een landelijk opererende financieringsorganisatie, met ruim zestig vestigingen, die in 2001 is opgericht door Carlo van der Weg en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen. Door een uitgebreid netwerk van meer dan negentig geldverstrekkers, kan Credion een slimme bedrijfsfinanciering tegen uitstekend passende voorwaarden garanderen. Bij die geldverstrekkers moet je denken aan bankfinancieringen, lease, factoring, crowdfunding, investeringsmaatschappijen en nog veel meer.
MKB-financieringsplatform October
Digitalisering noodzakelijk voor groei volgens twee derde MKB-ondernemers

Maar liefst 62 procent van het Nederlandse MKB ziet meegaan in digitale ontwikkelingen als een vereiste voor de toekomstige groei van hun organisatie. Dit blijkt uit onderzoek van MKB-financieringsplatform October onder 1.023 Nederlandse MKB-ondernemers, uitgevoerd door Panelwizard.

Desondanks weet 49 procent van de ondervraagden niet precies hoe digitale ontwikkelingen kunnen worden ingezet om de onderneming te laten groeien
.
TwisT
Het beste van twee werelden op één locatie

Eating and meeting with a twist; daarvoor moet je in Ouderkerk aan de Amstel zijn. Sinds twee jaar serveert het gelijknamige restaurant hoogwaardige gerechten uit de Indiase en Thaise keuken. Ook ondernemers hebben TwisT ontdekt.

Hét Ondernemersbelang ging in gesprek met manager Manu Bhatia.
Leadgeneration
Leadgeneration in 1 day

Voor bedrijven en ondernemingen draait het allemaal om leads. Immers, zonder leads geen sales. Het is daarom essentieel om op de hoogte te blijven van de cruciale trends en innovaties in leadgeneratie.

Update in 1 dag je kennis tijdens
Leadgeneration in 1 Day op woensdag 29 januari 2020. Met inspirerende keynotes, actuele break-out sessies, workshops en interessante B2B cases. Zo ben jij weer helemaal klaar voor 2020.
Decos
Vuil op straat blijft grootste ergernis voor Nederlanders

Vuil op straat is nog altijd ergernis nummer 1 voor Nederlanders. Net als vorig jaar ontvingen gemeenten in 2019 de meeste meldingen over afval en viezigheid op straat.

Op nummer 2 en 3 staan klachten over openbaar groen en over wegen en trottoirs. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van Fixi, het platform waarmee burgers melding kunnen maken over problemen in de openbare ruimte.

Op zoek naar meer relevant nieuws? Volg onze social media kanalen!
 
 
 
 
Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van © Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht. Klik hier om deze te bekijken.
Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Klik hier!
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden kan hier