This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview

Ook in 2020 worden er weer een aantal zeer interessante rondetafelgesprekken georganiseerd in Arnhem-de Liemers en Nijmegen-Rivierenland.


Beslissers en beleidsmakers zijn een uitdagende doelgroep. Ze zijn moeilijk te bereiken en reageren niet op doorsnee marketing campagnes. Het creëren van een zakelijke relatie met deze doelgroep vereist daarom een unieke aanpak… het Rondetafelgesprek!

Voordelen van het Rondetafelgesprek, via Hét Ondernemersbelang:
✔ Kom in contact met ondernemers, beslissers en beleidsmakers
✔ Positioneer jezelf als betrouwbare expert tijdens de rondetafelgesprekken
✔ Vergroot je netwerk binnen deze waardevolle groep
✔ Realiseer vervolgafspraken en nieuwe klanten

Naast de vijf rondetafelgesprekken is er ook een masterclass Bedrijfsovername georganiseerd in Nijmegen. Deze vindt plaats op 16 april 2020.

Heeft u plannen voor een bedrijfsovername? Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat veelal meerdere jaren in beslag neemt.

Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Masterclass bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Hét Ondernemersbelang is een onderdeel van
© Smart Business Publishers. Wilt u meer informatie of contact? Neem contact op via info@ondernemersbelang.nl

Op deze nieuwsbrief is onze Privacy Verklaring van kracht.

Wilt u ook uw eigen nieuwsbrief? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Afmelden