This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier.
ICT l DIGITALISERING
Goede ICT van groot belang; ook in deze periode

Heeft jouw bedrijf geen ICT-afdeling of missen zij capaciteit? Wij bieden je een set extra handen en fungeren hiermee als jouw externe ICT-afdeling. Op deze manier heb je de ICT altijd goed op orde, maar heb je hiervoor geen extra medewerker in dienst.

Bij Deskk kunnen we alle facetten van systeembeheer, geheel of gedeeltelijk, voor je uit handen nemen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Het enige waar we je wel mee “lastigvallen” is; overleg en voldoen aan jouw wensen en eisen!

GEZONDHEID l VEILIGHEID
Hoe zit het met het heftruckcertificaat ten aanzien van de COVID-19 maatregelen?

Wil jij dat je werknemers veilig en verantwoord rijden? Dat ze verzekerd zijn van gedegen kennis en kunde en dat ze weten hoe ze moeten handelen in onvoorziene omstandigheden? Wij van Heftruckopleiding.frl adviseren u graag welke opleiding past bij de te verrichten werkzaamheden. Ook tijdens deze bijzondere tijden.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Nieuwe regeling voor tegemoetkoming in vaste lasten aangekondigd

Half juni gaat de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL) open. Deze geeft een tegemoetkoming in de vaste lasten van een mkb-bedrijf. De regeling is het vervolg op de tegemoetkoming schade COVID-19 (TOGS).
 
b.schilder@ondernemersbelang.nl   l   06 - 15457580
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven