This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Anneke van der Heide: veel leesplezier.
BEDRIJFSADVIES
Zo creëer je een toekomstbestendig familiebedrijf

Familiebedrijven zijn de hoeksteen van de Nederlandse economie, daar mogen we trots op zijn! Maar het succes van een familiebedrijf komt niet zonder uitdaging. Want hoe zorg je voor groei en continuïteit, zodat je later een gezond en succesvol bedrijf achterlaat?
Weer naar je werk? Voordelen van zakelijk een (elektrische) scooter kopen

Tot 1 juni mochten we ‘pootje baden’ en proeven van de subtiele versoepelingen die door zijn doorgevoerd. Vanaf deze week springen we in het diepe. De maatregelen zijn versoepeld en langzaam maar zeker gaan we weer aan het werk op de vaste werkplek.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Til jouw horeca onderneming naar een hoger niveau

Ben jij een horeca ondernemer die zijn horeca onderneming naar het volgende niveau wil tillen? En ben je leergierig en ambitieus? Dan is dit artikel iets voor jou!

LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Herstructureren van uw onderneming? De Clercq biedt hulp!

Ondanks dat de maatregelen worden versoepeld, worden ondernemers nog steeds voor grote uitdagingen gesteld. De ‘intelligente lockdown’ heeft op meerdere vlakken zijn sporen nagelaten. Voor sommige ondernemers heeft dit tot gevolg dat zij niet op de oude voet verder zullen kunnen.
Vakantiegeld uitstellen. Mag dat?

Als werkgever ben je in Nederland verplicht om vakantiegeld uit te keren aan je werknemers. Dit bedraagt minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van je werknemer. De betaling van dit vakantiegeld gebeurt vaak in mei of juni, maar hoe zit het eigenlijk met het betalen van dit fijne extraatje tijdens deze coronacrisis?
 
a.vdheide@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 234
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven