This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Om jou en je bedrijf volledig te ontzorgen, biedt MediaMarkt Zakelijk advies en ondersteuning op maat bij de aanschaf en installatie van diverse producten en relevante services. Hierbij krijg je een persoonlijke accountmanager van de MediaMarkt-winkel bij jouw bedrijf in de buurt tot je beschikking.

Deze MediaMarkt-accountmanager denkt graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Hierbij heb je niet alleen de keuze uit producten binnen ons huidige assortiment, maar ook uit diverse zakelijke producten van verschillende merken, zoals Dell, Lenovo en Apple. Met vijftig winkels in Nederland kunnen we bestellingen snel leveren en is vrijwel alles uit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden we diensten speciaal voor het MKB en de grootzakelijke markt. Enkele voorbeelden hiervan zijn het installeren van software, het ophangen van professionele schermen of het inruilen van jouw oude notebooks of andere apparatuur.

Op dit moment is er een MediaMarkt Zakelijk-accountmanager aanwezig in de MediaMarkt-winkels in Amsterdam (ArenA), Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven (Ekkersrijt), Rotterdam Centrum, Tilburg, Utrecht Hoog Catharijne, Heerhugowaard, Leeuwaarden en Middelburg. In de toekomst zullen steeds meer MediaMarkt-winkels beschikken over een regionale accountmanager. Toch kun je voor zakelijke vragen ook nu al terecht in al onze winkels en servicepunten binnen Nederland.

Wil jij als ondernemer gebruikmaken van MediaMarkt Zakelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw persoonlijke accountmanager.

we
Neem contact op via
zakelijk@mediamarkt.nl
of bel 088 - 464 04 10

Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven