This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Rico van der Veen: veel leesplezier.
BEDRIJFSADVIES
Samen sterk in de coronacrisis, doe mee aan de ondernemerspeiling regio Utrecht

De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op.  Wellicht komt het voortbestaan van je bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met behouden van personeel, het in- of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot aanvragen en uitvoering van landelijke maatregelen.
Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers

Woensdag 6 mei organiseerde ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht de webinar ‘Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers’, dat deel maakt uit de webinarreeks #voorelkaar. Aan tafel zat onder andere Gert Jan Jansen op de Haar, voormalig ondernemer en projectleider van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA).
WET & REGELGEVING
Nieuwe coronaregels in Utrechtse binnenstad: eenrichtingsverkeer op oudegracht

De gemeente Utrecht en het Centrummanagement Utrecht hebben regels bedacht om de binnenstad van Utrecht zo toegankelijk mogelijk te maken tijdens de coronacrisis. Zo komt dit weekend op veel plekken eenrichtingsverkeer, bijvoorbeeld op de Oudegracht, en worden verkeersregelaars ingezet.
'Meer ruimte op terrassen waar het kan'

Waar het kan, worden terrassen groter dan in andere jaren vanwege de 1,5 meter regel. Na Lelystad geven ook andere Flevolandse gemeenten aan te kijken naar hoe dat eruit komt te zien. Dit komt uit voort uit de versoepeling van de coronamaatregelen die op 6 mei zijn afgekondigd.
 
r.vdveen@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 224
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven