This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Lease een Apple-werkplek de eerste 3 maanden voor € 0,-
Amac Pro komt alle bedrijven tegemoet die graag willen investeren in werkplekken. Samen met Apple Financial Services bieden wij organisaties tijdelijk een uniek aanbod: betaal de eerste 3 maanden helemaal niets voor een complete Apple-werkplek!

 
De voordelen van een werkplek leasen.
Leasen via Amac Pro zorgt ervoor dat je geen enorme investering hoeft te doen, maar wel direct toegang krijgt tot state-of-the-art werkplekken, inclusief de bijbehorende service. Het voordeel is dat je voor de gehele looptijd weet welke kosten je per werkplek kwijt bent. Je komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan.

 
Lease al een complete werkplek vanaf € 2,31 per dag.
Dat is minder dan een kop koffie! Hoe dat kan? Door de duurzaamheid behouden Apple-devices een hoge restwaarde. Door rekening te houden met deze uiteindelijke restwaarde, is het voor ons mogelijk om een zeer aantrekkelijke leaseregeling aan te bieden.

 
Premium service en support.
Naast Apple-producten levert Amac Pro verschillende diensten die specifiek zijn ontwikkeld voor organisaties en waarmee we bedrijven adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Met 700+ Apple-deskundigen, een gecertificeerd repair-center, 50 servicepunten en support op locatie zijn wij dé zakelijke Apple-experts van Nederland.

 
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven