This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Rico van der Veen: veel leesplezier.
VEILIGHEID & GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
Gezocht: 1,5 meter-oplossingen voor het MKB

Ondernemers uitdagen om mee te denken over de nieuwe 1,5 meter economie. Het creëren van creatieve, concrete oplossingen waarmee collega’s hun voordeel kunnen doen. Daar draait het om in de 1,5 meter innovatie challenge, die vandaag van start gaat.
BEDRIJFSREPORTAGE
Een hoogwaardige uitstraling op een unieke locatie

De Flier is het bedrijventerrein waar ook gelegenheid is voor bedrijven die grotere kavels benodigd hebben. Ook kleinere kavels zijn er voldoende. Dit terrein heeft een hoogwaardige uitstraling en ruimtelijke inrichting.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Meer kredietruimte door schrappen verpandingsverbod

Met het schrappen van het verbod ontstaat naar schatting 1 miljard euro extra kredietruimte voor met name het mkb. ‘Die ruimte is juist in deze onzekere tijd meer dan welkom.’ Minister Dekker heeft het wetsvoorstel woensdag naar de Tweede Kamer gestuurd.
BEDRIJFSOVERNAME
Bouwbedrijf Van Wijnen uit Baarn overgenomen door investeerder

Bouwbedrijf Van Wijnen, dat het hoofdkantoor heeft in Baarn, wordt overgenomen. Investeringsmaatschappij HAL gaat samen met het management van Van Wijnen optrekken.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Herstructureren van uw onderneming? De Clercq biedt hulp!

Ondanks dat de maatregelen worden versoepeld, worden ondernemers nog steeds voor grote uitdagingen gesteld. De ‘intelligente lockdown’ heeft op meerdere vlakken zijn sporen nagelaten. Voor sommige ondernemers heeft dit tot gevolg dat zij niet op de oude voet verder zullen kunnen.
Vakantiegeld uitstellen. Mag dat?

Als werkgever ben je in Nederland verplicht om vakantiegeld uit te keren aan je werknemers. Dit bedraagt minimaal 8% van het bruto jaarsalaris van je werknemer. De betaling van dit vakantiegeld gebeurt vaak in mei of juni, maar hoe zit het eigenlijk met het betalen van dit fijne extraatje tijdens deze coronacrisis?
 
r.vdveen@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 224
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven