This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week hebben wij als MKB-platform weer een regionale nieuwsbrief samengesteld met kennis voor en door ondernemers.

Deze keer met onder andere:
  • Check eenvoudig je subsidiemogelijkheden
  • TK advocaten: snel en zorgvuldig reorganiseren

Stuur onze nieuwsbrief ook gerust eens door naar een collega of naar een zakelijke relatie. Gebruik dit formulier om de nieuwsbrief door te sturen.


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
FINANCIEEL & JURIDISCH
Nieuw! Check eenvoudig je subsidiemogelijkheden

Op zoek naar (extra) financiering om je ondernemersplannen te realiseren? Check je subsidiemogelijkheden met de Subsidiechecker, een eenvoudige online tool op de site van VNO-NCW Midden, die je in drie korte stappen heldere informatie geeft over de meeste subsidies van Europa en de Nederlandse overheid.
PERSONEEL & ORGANISATIE
2021: Snel en zorgvuldig reorganiseren

De COVID-19 maatregelen laten diepe sporen na in het Nederlandse bedrijfsleven. De NOW-regelingen van de overheid helpen, maar zijn voor veel bedrijven onvoldoende. Zij moeten reorganiseren om klaar te zijn voor de toekomst in 2021. Reorganiseren is geen core business. Waar doe je als ondernemer goed aan?
SNELTESTSTRATEN
Ondernemers werken met overheid en leger aan uitrol sneltesten

Om het coronavirus onder controle te krijgen is het van cruciaal belang dat er op grote schaal kan worden getest en mensen snel de uitslag hebben. Om de overheid daarbij te helpen hebben MKB-Nederland en VNO-NCW met een consortium van bedrijven een plan gemaakt om op een aantal plaatsen in Nederland snelteststraten te realiseren.
 
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745 220
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven